Меню

Избрани новини

Риалити

Благо се уплаши от миналото на Златка! Така и не поиска плеймейтката за булка

Обещаният за финала годеж така и не се случи, от какво се изплаши Джийзъса?

Футболистът Благой Георгиев поиска годежен пръстен и обеща в изповедалнята на „Биг Брадър Most Wanted”, че ако със Златка победят, ще й предложи брак на финала.

Седмици наред зрителите „тръпнеха“ в очакване на поредния годеж на пазарджишката Мадона, но това се оказа поредната нелепа постановка с изразено продуктово позициониране, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Зрителите така и не видяха Джийзъса на коляно, но пък им беше набивано логото на доставчика на годежното бижу многократно и то в едър план.

Дали защото не стигна до мечтаната победа или понеже е научил прекалено много за скандалното минало на Русата Златка, Благой така и не се престраши да й поиска ръката, а Райкова остана капо – с празни обещания, без пръстен, и без годеж

Припомнете си, че като победител от сцената шоуто слезе рапъра Стефан Иванов – Wosh MC.

Наскоро сформираната светска двойка и продуцентите експлоатираха два коза за един месец пред зрителите, но така и не успяха да ги разиграят успешно, пише ХотАрена.

Евентуалната бременност на Златка разсмя зрителите, които коментираха, че в тяхното „семейство“ по-вероятно е бременният да е Благо.

Плановете за сватба и официализираната сватбена заявка така и не видяха бял свят и си останаха да се мъдрят някъде между стените на бутафорната Къща с камерите.

Мскар и екипът на продукцията да подсигури както тестове за бременност - по желание на фурията, така и годежно бижу - по молба на спортиста – плеймейтката нито е бременна, нито пък ще се омъжи.

На финала в понеделник Джийзъс Георгиев така и не събра смелост за важната крачка. Зрителите останаха с впечатление, че подобно на сценария с бебето, и бракът е бил средство, за да се добере класическата двойка плейметка - спортист до победата.

Самочувствието на Райкова беше смазано още седмица преди финала, когато за най-сексапилна бе избрана Джулиана, а самата Златка бе определена в категория никоя от брадъра.

Поредния удар по „достойнството“ колкото и нищожно да е то дойде след като силиконката Гани остана по-близо до финала, а двойката Блага и Златко бяха изпратени по живо по здраво заемайки по-задно място в листата на финалистите.

Блондинката бе видимо разочарована, че излезе от играта преди Джулиана Гани, Никита и Wosh.

Трябва да се признае, че и зрителите бяха разочаровани, защото очакваха, че дори и да не спечелят, все пак любовта на Георгиев ще му даде криле и той ще се възползва от бляскавата мултимилионна трибуна на рилитито за да „закове“ любимата си с пръстен.

Уви укротяването на опърничавата се отлага за неопределен период.

По време на цялото предаване Златка и Благо убеждава всички, че „Истинската любов ще победи“, след като не стигнаха до заветния триумф зрителите се пошегуваха с постове в мрежата, един от тях гласеше: „Истинската любов побеждава – Фалшивата си тръгва преди финала!“, с което намекнаха за неискреност в отношенията между светските влюбени.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати