Меню

Избрани новини

Риалити

Благо се уплаши от миналото на Златка! Така и не поиска плеймейтката за булка

Обещаният за финала годеж така и не се случи, от какво се изплаши Джийзъса?

Футболистът Благой Георгиев поиска годежен пръстен и обеща в изповедалнята на „Биг Брадър Most Wanted”, че ако със Златка победят, ще й предложи брак на финала.

Седмици наред зрителите „тръпнеха“ в очакване на поредния годеж на пазарджишката Мадона, но това се оказа поредната нелепа постановка с изразено продуктово позициониране, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Зрителите така и не видяха Джийзъса на коляно, но пък им беше набивано логото на доставчика на годежното бижу многократно и то в едър план.

Дали защото не стигна до мечтаната победа или понеже е научил прекалено много за скандалното минало на Русата Златка, Благой така и не се престраши да й поиска ръката, а Райкова остана капо – с празни обещания, без пръстен, и без годеж

Припомнете си, че като победител от сцената шоуто слезе рапъра Стефан Иванов – Wosh MC.

Наскоро сформираната светска двойка и продуцентите експлоатираха два коза за един месец пред зрителите, но така и не успяха да ги разиграят успешно, пише ХотАрена.

Евентуалната бременност на Златка разсмя зрителите, които коментираха, че в тяхното „семейство“ по-вероятно е бременният да е Благо.

Плановете за сватба и официализираната сватбена заявка така и не видяха бял свят и си останаха да се мъдрят някъде между стените на бутафорната Къща с камерите.

Мскар и екипът на продукцията да подсигури както тестове за бременност - по желание на фурията, така и годежно бижу - по молба на спортиста – плеймейтката нито е бременна, нито пък ще се омъжи.

На финала в понеделник Джийзъс Георгиев така и не събра смелост за важната крачка. Зрителите останаха с впечатление, че подобно на сценария с бебето, и бракът е бил средство, за да се добере класическата двойка плейметка - спортист до победата.

Самочувствието на Райкова беше смазано още седмица преди финала, когато за най-сексапилна бе избрана Джулиана, а самата Златка бе определена в категория никоя от брадъра.

Поредния удар по „достойнството“ колкото и нищожно да е то дойде след като силиконката Гани остана по-близо до финала, а двойката Блага и Златко бяха изпратени по живо по здраво заемайки по-задно място в листата на финалистите.

Блондинката бе видимо разочарована, че излезе от играта преди Джулиана Гани, Никита и Wosh.

Трябва да се признае, че и зрителите бяха разочаровани, защото очакваха, че дори и да не спечелят, все пак любовта на Георгиев ще му даде криле и той ще се възползва от бляскавата мултимилионна трибуна на рилитито за да „закове“ любимата си с пръстен.

Уви укротяването на опърничавата се отлага за неопределен период.

По време на цялото предаване Златка и Благо убеждава всички, че „Истинската любов ще победи“, след като не стигнаха до заветния триумф зрителите се пошегуваха с постове в мрежата, един от тях гласеше: „Истинската любов побеждава – Фалшивата си тръгва преди финала!“, с което намекнаха за неискреност в отношенията между светските влюбени.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза