Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ренесанс в кариерата! Треторазряден клуб офертира Благо Джизъса, слагат Русата Златка на директорски пост

Тя е хубаво и интелигентно момиче, смята босът на Надежда (Доброславци)

Ръководството на ФК Надежда (Доброславци) подготвя истинска трансферна бомба през зимата, научи репортер на LifeOnline.bg. Тимът от Югозападната Трета лига ще отправи оферта към бившия национал Благой Георгиев. За намеренията си информираха от клуба пред "Витоша Нюз".

Известният като Благо Джизъса излезе преди броени часове от Къщата на „Биг Брадър“, където търка матрака след като се раздели с професионалния футбол.

Официално юношата на Славия все още не е прекратил кариерата си. Навремето Георгиев беше смятан за един от най-големите ни таланти на терена. Жените и бохемския живот на които се е отдал през последните години провалиха кариерата му, коментират от Tribune.bg.

“Разбира се, че Благой е добре дошъл при нас. Ще ни помогне много в битката за спасение от изпадане. Дори и да има високи финансови претенции това не ни притеснява. Ще осигурим пари за заплатата му. Все пак той е истинска легенда, доказан професионалист и суперфутболист. Неговата нова любов Златка Райков пък ще я назначим за директор на пресслужбата. Тя е хубаво и интелигентно момиче, комуникативно, умно“, цитират босът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев колегите.

„Чакаме само Георгиев да излезе от къщата на “Биг Брадър”, за да говорим с него. Съвсем сериозно планираме да го поканим. Друг е въпросът все пак дали той ще приеме. Надявам се Благо да играе през пролетта за нас.”, разяснява плановете си амбициозният футболен началник.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза