Меню

Избрани новини

Клюкарник

Златка и Гани изправят на съд Кулагин защото ги изкара платени и леки жени (видео)

Адвокати твърдят, че двете нямат шанс да го осъдят

Засегнатите силиконки Златка Райкова и Джулиана Гани са се заели да пишат жалба за клевета срещу бившият ВИП съквартирант Валентин Кулагин, научи репортер на LifeOnline.bg.

Наречените „бивши работещи момичета вече са се консултирали с адвокат, който да задвижи документацията към съда.

Според изтеклата информация „саморазпозналите се“ в думите на Валентин са поискали от Биг Брадър да ползват услугите на юристите от продукцията.

Въпреки, че скандалният хасковлия не е употребявал имена две от съквартирантките разпознават себе си в думите изречени при телефонния разговор на Валентин с с Никита Джонсън, който беше излъчен на запис.

В окуражителното си слово към бившата победителка той каза – „Това са едни бивши ...(жени, които се продават), които са влезли в Къщата, за да чистят името си…“.

Това изречение предизвика бурна реакция от страна на съквартирантите, като логично най-разгневени бяха Гани и Златка, а Вулева директно нападна Никита, че се кикотила на Кулагиновите слова.

Гаджето на Русата Златка – Благо Джизъса пък направо откачи и се закани, че ще пречука заядливеца.

„Тоя сега ще бъде бит – ей тук го заявявам, в Биг Брадър“, избухна пенсионираният футболист.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Двете съквартирантки с накърнено достойнство са пожелали среща с адвокат веднага след предаването, за да им се изяснят възможностите за наказателни действия срещу Кулагин по законен път.

Репортер на LifeOnline.bg потърси мнението на мастит адвокат водил много подобни дела за клевета.

Мнението на юриста, е че Златка и Гани трудно ще спечелят дело точно за тези думи, защото първо той не назовава конкретни имена, и второ това е разговор по телефон, който Биг Брадър е излъчил, така че ако съдят Кулагин то трябва да съдят и телевизията за излъчване на думи уронващи престижа им.

Припомнете си, че Емануела също се закани да съди Цецо Андревв, в предишни сезони, често се стига до дела за клевета.

Миналата година Каканашева нарече Мария компаньонка, а по-отдавна Люси Иларионов заклейми Моника Валериева като "платена"Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза