Меню

Избрани новини

Пикантерии

Не му се получи! Благо заплодил Златка за да може да хойка, но тя хвърли бебето и не го пуска никъде сам!

Ревнивата бръмчалка, която много добре познава развратния нрав на любимия си, забрави за бебето и след родилната депресия, и не се отлепя от татуирания си мъж.

Старата и добре изпитана схема на Благой Георгиев – Джийзъса да забременява половинките си за да може да кръшка докато те си гледат децата този път се пропука.

Благо е прилагал сценария вече два пъти успешно при предишните си жени – Христина и Есмер. Изживява силен любовен романс след , което влюбените жени гълтат глобуса, а щом родят и започнат да се занимават с бебето, Джийзъса преживява „второ ергенство“, шушукат запознати.

 

Първата – Христина се оказа голям оптимист и въпреки че знаеше за какво става въпрос се опита да спаси връзката им и дори му роди второ дете.

Рускинята Есмер се оказа по-серт и не само прогони неверния Джийзъс, ами и покрай развода му взе всичко, което имаше.

 

Вървейки по утъпканите пътеки, бившият футболист се надяваше, че тази постановка ще мине и пред настоящата му половинка Златка Райкова, но уви тук не му се получи.

Ревнивата бръмчалка, която много добре познава развратния нрав на любимия си, забрави за бебето и след родилната депресия, и не се отлепя от татуирания си мъж.

 

Прясната първескиня заряза сина си Благой джуниър още в деня на изписването от болницата и хукна по нощите на купон в столичен клуб.

Тя не изпусна и за секунда от поглед таткото Джийзъс-старши от страх някоя клубна бръмчалка да не ѝ го открадне. Какво е правило през това време новороденото, вероятно само то си знае.

По традиция когато един мъж стане баща той вдига купон в деня на изписването, но обикновено майките трябва да останат вкъщи и да се грижат за новороденото.

 

 

Златка обаче не е готова за подобна саможертва и е неотлъчно до мъжа си на въпросното парти в чест сина им.

Зарязано още на първата седмица, бебето едва ли се чувства добре без майчината топлина, докато още с конци на корема тя се развява по нощните клубове в студентски град.

И макар иначе да е много суеверна, Златка Райкова реши, че не толкова важно да се придържа към традицията и да седи вкъщи 40 дни за да се пази от зли очи, както повелява поверието.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати