Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бебето обезформи Русата Златка! Потресаващи целулитни кадри без фотошоп! (снимки)

Въпреки фотошопираните инстаграмки, най-накрая истината цъфна наяве

Тялото на Златка Райкова се обезформи покрай напредналата й бременност. Макар и да не спира да си качва обработени фотоси в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем.

Така тя само навлича гнева на потребителите, макар че изобщо не е в положение, в което е полезно за нея да предизвиква негативна енергия към себе си.

Лъжата, че е в топ форма въпреки бременността минаваше до едно време. Но дойде момент, в който истината за фигурата й започна излиза наяве в популярният Инстаграм блог - TherealSfw.

Там бяха публикувани папарашки кадри доказващи, че обезформянето на фигурата, което е типично за почти всички бъдещи майки, е застигнало и златната плеймейтка, но очевидно тя се срамува от това и се опитва да го прикрие.

Кадрите показват, че Злати не е напълняла много, но пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от доста целулит, което разбира се е нормално за този период, в който тя се намира.

Критиците са категорични, че ако беше качвала снимки в мрежата само от кръста нагоре, е щяло да бъде много по-мъдро, отколкото да демонстрира нереална за състоянието си външност.

Логично е последователите й да й се смеят, когато видят каква е истината на живо, А хейтърите да злорадстват.

Искаше й се хората да си мислят, че е качила 5 кг за цялата бременност... Златке, Златке, съвсем нормално е да качиш килограми, докато си бременна, не мога да разбера каква е тази комплексарщина да си обработваш снимките точно в този период...Това да ти беше проблемът... Гънки на мозъка с фотошопа няма как да си направиш“, коментира възмутена интернет потребителка.

Златка е бременна от новия си приятел Благо Джизъса, за когото това ще бъде четвърто дете.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза