Меню

Избрани новини

Клюкарник

Руса Злата напращя като биволица – вталява се екстремно с фотошоп! (фото изобличение)

Плеймейтката бе изловена при скорошна публична поява

 Русата Златка е изпаднала в тих ужас от килограмите, които е качила покрай бременността си от Благо Джийзъса. За това става ясно покрай опитите й да „вталява“ благодарение на възможностите за дигитални фотокорекции.  

„Бяхме казали, че няма да публикуваме снимки на Златка… но… за нас това не е нормално“, написаха админите на Инстаграм страницата therealsfw2, която не спира да отваря очите на феновете за това какво реално представляват отвътре и как в действителност изглеждат отвън родните ВИП персони, пише HotArena.bg.

Инстаграмърите редовно и с основание осмиват половинката на Райкова – Благо Георгиев, но за нея се бяха зарекли да не пишат и коментират нищо, тъй като е бременна и искат да пощадят психичното й здраве.

Устната уговорка не бе спазена, тъй като Златка премина всякакви граници и сама се изложи. Тя не просто стана за смях, а предизвика огромното съжаление на хората с това, че непрекъснато се вталява до неузнаваемост с дигитален редактор за снимки, когато би трябвало да се радва на най-ползотворно качените излишни килограми в живота си.

Златка напращя като биволица

На една от малкото светски прояви на Райкова лъсна цялата истина, а именно, че моделката съвсем не едрее само на корем, а е заформила малко бузи и повече кълки.

За пред аудиторията й в Инстаграм това разбира се е прикрито зад стабилна обработка с програмка за редактиране на снимки.

Да, но фотосите в страницата на известната фотографска агенция HiLife, заснела мероприятието, не са „пипнати“, благодарение на което измамата на Златка излезе наяве./източник ХотАрена

снимки HiLife

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза