Меню

Избрани новини

Пикантерии

Лъснаха пикантни истории за групови генг-бенг изпълнения на Златка в Правец

В опит да защити любимата, Благой изкара наяве мръсните й тайни

Наскоро Благой Джийзъса реши да прояви мъжественост в профилите си в социалните мрежи като заплаши журналисти и медии със съд ако се опитват да петнят името му както и това на приятелката му Златка по прякор Русата, както вече LifeOnline.bg ви съобщи.

Георгиев е разгневен на медиите защото двамата с Райкова се превърнали в обект на обиди и клевети и било време да вземат мерки срещу лицата, които ги разпространяват, тъй като е „човек, който държи на честта, семейството и достойнството си“.

Жалко е някой, който е създал и развалил цели две семейства (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да говори за думи като „чест“, „достойнство“ и „семейство“. Особено когато сам е обидил себе си и близките си с изречението, насочено към майката на децата му, при това в национален ефир – „ще й изкъртя муцуната“.   

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала  да напише дългия ферман срещу жълтите медии, тъй като Благой, както разбрахме от „Биг Брадър“ не е обидчив, но тя се засяга, и то доста, на всичко казано по неин адрес, което не й хареса!

Чашата на Златкиното търпение преляла, когато нейният сводник от миналото разказа как я е вкарал в занаята още на 15 и я е превърнал в своя златна кокошка.

В опита си Благо да я защити чрез словоизлиянията си в социалните мрежи обаче, доведе до коментар от потребител, който твърди, че не само я е „минал“, ами в действието са се включили и други лица.

„ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец...“, написа Николай Иванов, цитиран от ХотАрена.

Друг коментар гласи:

Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек сам не брани достойнството си и не уважава себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя иска да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не правят това в национален ефир!!!“, напомня за шумното участие на Златка в „Островът  на изкушението“ друг потребител.

Трети добавя, че Златка за 10 години изобщо не се е променила:

„На всеки изневерява, цяла България разбра, но тя се уважава и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла - има очи да казва на Боби „Аз съм дама, ти трябва да ми запазиш достойнството“. Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и виновни, че изневерява. А Благо като е толкова вярващ и държи на семейството си, защо заряза първата си жена бременна?! Другите грозни постъпки, известни му, се знаят.. На приятелството много държи и хоп - с на приятеля си жената, малко след раздялата им… много добро предателство.. И се има за мъжкар ?!!“, пише друга последователка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и ако Джизъса е бил толкова велик, е щял да брани достойнства вътре в къщата на „Биг Брадър“, а не да си трае, бърка в г*за и да го прави само когато Златка тропне с крак.

„Благо, жалък си“, написа друга дама.

Изброените коментари намериха място точно под поста на Благо във Фейсбук. Фактът, че по-голямата част от коментарите са негативно насочени към него и Златка говори много за настроенията към двойката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати