Меню

Избрани новини

Пикантерии

Лъснаха пикантни истории за групови генг-бенг изпълнения на Златка в Правец

В опит да защити любимата, Благой изкара наяве мръсните й тайни

Наскоро Благой Джийзъса реши да прояви мъжественост в профилите си в социалните мрежи като заплаши журналисти и медии със съд ако се опитват да петнят името му както и това на приятелката му Златка по прякор Русата, както вече LifeOnline.bg ви съобщи.

Георгиев е разгневен на медиите защото двамата с Райкова се превърнали в обект на обиди и клевети и било време да вземат мерки срещу лицата, които ги разпространяват, тъй като е „човек, който държи на честта, семейството и достойнството си“.

Жалко е някой, който е създал и развалил цели две семейства (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да говори за думи като „чест“, „достойнство“ и „семейство“. Особено когато сам е обидил себе си и близките си с изречението, насочено към майката на децата му, при това в национален ефир – „ще й изкъртя муцуната“.   

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала  да напише дългия ферман срещу жълтите медии, тъй като Благой, както разбрахме от „Биг Брадър“ не е обидчив, но тя се засяга, и то доста, на всичко казано по неин адрес, което не й хареса!

Чашата на Златкиното търпение преляла, когато нейният сводник от миналото разказа как я е вкарал в занаята още на 15 и я е превърнал в своя златна кокошка.

В опита си Благо да я защити чрез словоизлиянията си в социалните мрежи обаче, доведе до коментар от потребител, който твърди, че не само я е „минал“, ами в действието са се включили и други лица.

„ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец...“, написа Николай Иванов, цитиран от ХотАрена.

Друг коментар гласи:

Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек сам не брани достойнството си и не уважава себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя иска да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не правят това в национален ефир!!!“, напомня за шумното участие на Златка в „Островът  на изкушението“ друг потребител.

Трети добавя, че Златка за 10 години изобщо не се е променила:

„На всеки изневерява, цяла България разбра, но тя се уважава и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла - има очи да казва на Боби „Аз съм дама, ти трябва да ми запазиш достойнството“. Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и виновни, че изневерява. А Благо като е толкова вярващ и държи на семейството си, защо заряза първата си жена бременна?! Другите грозни постъпки, известни му, се знаят.. На приятелството много държи и хоп - с на приятеля си жената, малко след раздялата им… много добро предателство.. И се има за мъжкар ?!!“, пише друга последователка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и ако Джизъса е бил толкова велик, е щял да брани достойнства вътре в къщата на „Биг Брадър“, а не да си трае, бърка в г*за и да го прави само когато Златка тропне с крак.

„Благо, жалък си“, написа друга дама.

Изброените коментари намериха място точно под поста на Благо във Фейсбук. Фактът, че по-голямата част от коментарите са негативно насочени към него и Златка говори много за настроенията към двойката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати