Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емануела: Не съм рекламно лице на Златка

Фолк певицата отрече да е имала каквито и да е отношения с Благо

Емануела пожела да изясни отношенията си с русата Златка Райкова пред медиите, след като някои я свързаха марката на плеймейтката и я обявиха за рекламно лице.

"С нея никога не съм била близка. Слагала съм една-две нейни рокли за участия, но не съм й чак рекламно лице, както се опитаха да представят нещата", коментира звездата на "Пайнер" в скорошно интервю, научи репортер на LifeOnline.bg.

Относно скандала с „обслужващия персонал“, както самата тя нарече Цецо Андреев. Според нея, раздорът между тях избухва заради опитите на гримьора да изкопчи от устата й думите, че Райкова е по-секси от Николета Лозанова.

"Целият ми скандал с Цецо тръгна от това, че аз не споделих неговото мнение по този въпрос. Не мисля, че изобщо трябва да определям коя е по-красива, без значение за кои жени става на въпрос. Не съм от този тип хора, които ще се набъркат в такъв род отношения. Той си беше пийнал и реши да се скара с нас, щом не споделяме мнението му.

Тогава му казах, че започва да прилича на Мис Бони, за който говори кофти неща. Скочи срещу мен, че го сравнявам с него. А аз му казах, че се държи глупаво. Преди да влезем, моята стилистка изрично ме помоли да го пазя, защото като си пийнел започвал да псува певиците. И в един момент се убедих в това. Бях доста изненадана, защото до този момент никога не се е държал по този начин в мое присъствие", разказва предисторията изпълнителката на "Направи така".

Заради плъзналите версии около познанството й с футболиста Благой Георгиев датиращо дълго преди "Биг Брадър", Емануела обясни, че  въпреки клюките по време на риалитито двамата не са имали отношения помежду си.

Знойната провокаторка категорично отрече да е била дори приятелка с футболиста.

"Не, никога не сме имали отношения. Преди време бяхме ходили на вечеря, аз исках да го снимам в мой клип. Но въобще не можем да говорим за флирт и още повече за някакви сексуални отношения", отсече в интервю за седмичник Емануела.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати