Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емануела: Не съм рекламно лице на Златка

Фолк певицата отрече да е имала каквито и да е отношения с Благо

Емануела пожела да изясни отношенията си с русата Златка Райкова пред медиите, след като някои я свързаха марката на плеймейтката и я обявиха за рекламно лице.

"С нея никога не съм била близка. Слагала съм една-две нейни рокли за участия, но не съм й чак рекламно лице, както се опитаха да представят нещата", коментира звездата на "Пайнер" в скорошно интервю, научи репортер на LifeOnline.bg.

Относно скандала с „обслужващия персонал“, както самата тя нарече Цецо Андреев. Според нея, раздорът между тях избухва заради опитите на гримьора да изкопчи от устата й думите, че Райкова е по-секси от Николета Лозанова.

"Целият ми скандал с Цецо тръгна от това, че аз не споделих неговото мнение по този въпрос. Не мисля, че изобщо трябва да определям коя е по-красива, без значение за кои жени става на въпрос. Не съм от този тип хора, които ще се набъркат в такъв род отношения. Той си беше пийнал и реши да се скара с нас, щом не споделяме мнението му.

Тогава му казах, че започва да прилича на Мис Бони, за който говори кофти неща. Скочи срещу мен, че го сравнявам с него. А аз му казах, че се държи глупаво. Преди да влезем, моята стилистка изрично ме помоли да го пазя, защото като си пийнел започвал да псува певиците. И в един момент се убедих в това. Бях доста изненадана, защото до този момент никога не се е държал по този начин в мое присъствие", разказва предисторията изпълнителката на "Направи така".

Заради плъзналите версии около познанството й с футболиста Благой Георгиев датиращо дълго преди "Биг Брадър", Емануела обясни, че  въпреки клюките по време на риалитито двамата не са имали отношения помежду си.

Знойната провокаторка категорично отрече да е била дори приятелка с футболиста.

"Не, никога не сме имали отношения. Преди време бяхме ходили на вечеря, аз исках да го снимам в мой клип. Но въобще не можем да говорим за флирт и още повече за някакви сексуални отношения", отсече в интервю за седмичник Емануела.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза