Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гениален ход! Преслава потърси вниманието на медиите като ги нападна

Певицата дава и акъл на депутатите относно законите

Преслава, която винаги е била „обгрижвана“ от медиите с всякаква информация и присъства безплатно в почти всеки сайт, вестник и списание реши, че вниманието от нея се измества в посока на конкурентите й в „лекия жанр“.

Изпълнителка се опита да го привлече отново към себе си, като скочи именно на тези, които я правят популярна и не позволяват на феновете й да я забравят, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Звездата на „Пайнер“, която наскоро нагази дълбоко в скандалите като нападна колежката си Емануела от ефира на Биг Брадър, сега зейна и срещу медиите, които писаха, че ще става жури в имитаторското шоу „Като две капки вода“.

Твърденията, че „извивала ръцете на продуцента“ са я вбесили и тя отговори на публикацията с дълъг пост в социалните мрежи.

Друга новина, която е „наранила“ нежното й сърце е, че отказва да пее пред „пияни студенти“.

Преси подкани и законодателите да започнат борба с жълтините и да се заемат със създаването на Закон срещу фалшивите новини, който да пази имиджа на известните.

Към края на поста си Преслава явно се сеща, че има и пишещи от бранша, на които е задължена и се застрахова, че не всички журналисти са лъжци, и добавя, че сред тях има и много достойни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати