Меню

Избрани новини

Клюкарник

Русата Златка отново си направи реклама на гърба на бившия си!

Оказва се, че в новото заведение тя е само рекламно лице

Златка Райкова отново намери начин да използва името на бившия си годеник Георги Валентинов, въпреки че са разделени от месеци, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Миналата седмица клюкарските сайтове „гръмнаха“ с новината, че плеймейтката и поредния й годеник Благо Джийзъса са си отвори собствено заведение.

Новината беше обаче подплатена от заглавия свързващи имената на двамата бивши Райкова и Валентинов.

Обекта, който уж бил на Златка и Благо се намирал в близост до бизнеса на Георги, колко удобно за целта на рекламата...

От собствен източник нашата медия научи, че всичко е рекламен трик, около откриването на нов наргиле бар и няма нищо общо с действителността.

Както всеки в нощна София знае, Златка и Благо са затънали в борчове и нямат никаква възможност да си позволят да отворят баничарница, камо ли клуб.

Според информацията ни, заведението е собственост на бизнесмен, желаещ да остане в сянка, а обявяването на двамата риалити герои е само за вдигане на шум в медиите в полза на по-високите обороти.

За да използва славата на двойката, чорбаджията е заплатил скромна сума, а те били щастливи да се пише, че са заможни и въртят собствен бизнес, шушукат злите езици.

Освен това Златка била много доволна, защото съзряла и чудесна възможност да дразни бившия си годеник като използва името му за реклама на мнимия си бизнес.

По света има честа практика инвеститори да използват известни личности за да пропагандират по-добре бизнеса си.

В световен мащаб обаче, звездите биват вписвани като съдружници и получават тлъст процент от начинанието, в което участват с лицата си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати