Меню

Разцъкай

Видео обзор на светската 2018 година с Елза Парини в „Жълтите новини“ по ПИК ТВ


Кои са отличниците сред звездите, техните сватби, раздели и бебета знаменитости?

В последното издание на рубриката „Да начешем езиците“ за 2018 година главният редактор на светския сайт LifeOnline.bg Елза Парини и водещата на ПИК ТВ Елиана Василева се събраха в сватбения салон на столичния Хотел Акорд за да направят разбор на изтеклите 12 светски месеца в България.

Безспорно светско събитие №1 на 2018 е сватбата на Деси Банова и раждането на президентския наследник. Бившата синоптичка на Нова телевизия, уцели най-тлъстия джакпот пред изтичащата 2018 г., заключиха двете светски наблюдателки.

Блондинката не само, че се омъжи за най-богатия президент на България, но и го дари със син, който още с раждането си е милионер.

Сватбата им заедно с тези на Емилия и Жорж Башур, както и на Светлана и Християн Гущерови бяха определени като ТОП 3 на звездните бракове на годината от светския редактор на ПИК Елиана Василева и главната редакторка на Lifeonline.bg Eлза Парини в обзорното издание на "Жълтите новини", посветено на най-ярките светски събития на 2018-та.

Три месеца след раждането на Йоан Плевнелиев Деси Банова обяви, че не смята да се връща на работа в скоро време. Погледнато реално, няма причина синоптичката да се труди, тъй като е подсигурена от съпруга си доживот.

Кои още ВИП-двойки се обзаведоха с наследници, защо Светлана и Християн Гущерови избраха датата на раждането на дъщеря си с астролог, защо Цеци Красимирова може да се конкурира с представителите на кралското семейство в Бъкингам, защо бременната Пипи Дикова е на път да остане без сватба - гледайте сега в "Жълтите новини".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати