Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пребиха Валентин Кулагин в центъра на София!

Скандалджията изритан с окървавено лице от заведение на българското Шанз-Елизе

 

С края на карантината всички изпълзяха от убежищата си за да подишат чист въздух и да се разходят по-най реномирания столичен булевард „Витоша“.

 

За съжаление на Валентин Кулагин, неговото дефиле по родния булевард „Кроазет“ не завърши с аплодисменти, а с шамари и ритници, научи репортер на LifeOnline.bg.

Десетки станаха свидетели на унизителна за риалити героят ситуация, в която след пореден опит да бъде оригинален и забележим, той си изял боя.

 

Случката се развива около 18 часа, а лобното място на достойнството на Валентин е култово заведение на „Витошка“, където обикновено обича да се събира столичният псевдоелит с нежни сърца и афинитет към висшата мода.

 

Гюрултия, писъци и крясъци прекъсват обмяната на светски клюки по масите. Учудени посетители надигат глави за да разберат какво става и защо ги прекъсват. Виждат, че един млад мъж, налага друг по-нежен.

 

Оказва се, че битият е Валентин Кулагин.

 

„Какво, става?“, пита девойка от маса с лоша видимост… „абе, бият няк‘ъв…“, отговаря друга застанала от правилния ъгъл на масата. От съседната компания, които са в кралската ложа на „спектакъла“ уточняват, „Бият Валентин Кулагин!“.

 

Първата девойка от трети балкон, констатира: „Заслужава си го!“, а публиката бързо игнорира случващото се и продължава да се наслаждава на приятното време и напитките си, загърбвайки пищящият индивид с разкървавен нос отсреща.

 

Оказва се, че никой не се е и опитал да помогне на битата риалити сензация. От свои източници, репортер на LifeOnlinebg научи, че Кулагин бил сам, или поне никой не е забелязан около него да му помага или да го защити докато яде мъжки тупаници.

 

Свидетели разказват, че русият перчем е бил обръщан от посоката си вследствие на няколко юмрука в лицето, докато биячът на „звезди“ се опитва да го изтласка от заведението.

На финалната права той е получил допълнителен тласък под формата на мощен ритник, разказа очевидец на олелията.

 

„Кулагин не пищеше, но се репчеше и се опита да отговори на юмруците, но всичко беше много гротескно и повече приличаше на драскане… “, коментира доволен свидетел на краткия спаринг.

 

„Видях как получи няколко прави и директни попадения в лицето, и за десерт ритник отзад… а от оперираното му носле се стичаше кръвчица…“, разказа девойка, която никога не е ходила на професионален гримьор.

 

„Така го прасна в муцуната, че нищо чудно да се наложи да си прави, нов нос…“, описа силата на ударите в лицето на ВИП-а дама с чанта за хиляди левове.

 

След унизителното прогонване, хасковлията се опитал да се върне в заведението, но изял още един ритник. Тогава той седнал в конкурентен търговски обект и започнал нервно да звъни по телефона, докато някакво момиче се опитва да го утеши.

 

След известно време дошли още две приятелки, които заместили закъсняващия екип на спешна помощ и вживели се в ролята на парамедици го отвели в неизвестна посока, вероятно към най-близкият превързочен център.

 

Потвърждение за случилото се докладва и популярният танцьор и балетист Семир Алкади, който написа в профила си във Фейсбук:

 

Постът му събра десетки лайкове и коментари от типа на „Нищо чудно“, „Заслужава си го“, „За пореден път“… а имаше и озадачени потребители, които не бяха чували за Вальо от Хасково и невинно попитаха – „А кой е Кулагин?“.

Никой не изказа съжаление или защита в полза на бития.

 

Своенравният многознайко Кулагин не за първи път провокира скандали, които завършват с побой над нежната му натура.

Заради поведението си, той е бит и гонен от много заведения, в които кракът му повече не може да стъпи.

 

И както пееха „Ъпсурт“ – „Битият бит е банална фраза!“.


 

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (14)

Вили Нямаше писъци и крясъци, както се описва, Семир не е балетист, а явно не е и грамотен съдейки по написаното, поста му е събрал 47 лайка, а не стотици, въобще голямо скалъпване на “материал”.
20.05.2020 22:23 / Отговор
Каролина Бях там, нямаше писъци а само зверски шамари и подмятания на перуката му. Аз лично не се забавлявам на такива селски изцепки. Но мисля, че кулагин си го заслужаваше. :) Що не бият някой друг? Ами,... не би мирно седяло, не би чудо видяло!
20.05.2020 22:53 / Отговор
... да би мирно седяло,не би чудо видяло..
23.05.2020 22:57
чефо нямам нищо против гейовете ама тоа бих гил за разнообразие къде го срещна
20.05.2020 23:35 / Отговор
Ilia i she izgniesh v zatvora seliandur,ne si ial boi mai v niakoe raionno da se nauchish na red
18.01.2021 14:32
ГЛИСТА ВИРТУОЗНО
20.05.2020 23:50 / Отговор
Filip Ivanov pedal grozen
23.05.2020 02:50 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза