Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кулагин втрещи с нов нос

Гримьорът се е подложил на драстична ринопластика и това доста е изменило чертите на лицето му, дори ги е поизкривило

Валентин Кулагин винаги е бил суетен, още от най-ранната младежка възраст и подобно на своите клиенти, от света на шоубизнеса, той също е податлив на коригиращи интервенции, за да постигне перфектната визия.

Често обаче мераците на звездите и въобще на по-популярните хора да коригират несъвършенствата дарени им от природата и от техните родители се увенчават, ако не с неуспех, то най-малкото с някакъв комичен резултат.

Ето на тази снимка ясно се вижда старият "оригинален" нос на гримьора от Хасково, когато все още обонятелния му орган е доста едроват

Грандиозен пример в това отношение, в световен мащаб, е покойната поп икона Майкъл Джексън, който от операции на носа си и избелване на кожата в желанието си да не е чернокож, започна да се разпада и накрая заприлича на зомби.

С хирургичните интервенции трябва да се внимава и те трябва да бъдат много добре преценени и точно пресметнати.

Наскоро гримьорът на родните звезди също е легнал под ножа, за да "редактира" някои свои лицеви части - устни, скули, брадичка и вездесъщата ринопластика.

На която неотдавна се подложи и поп-фолк дивата Преслава и така промени драстично специфичното си излъчване и разпознаваемо от феновете лице.

Това отприщи лавина от негативни коментари и подигравки в мрежата и дори се стигна дотам, че фолкаджийката закри профила си в Инстаграм, наранена от хейта излял се отгоре й.

Естествено профилът след това беше възстановен, не се губи току-така инфлуенсърството над 436 хиляди души.

Валентин Кулагин, досущ като фолк любимката, също стана трудно разпознаваем след пластичната операция, за която е ръснал цели 15 бона.

Гримьорът на звездите си е направил поредната ринопластика, като този път резултатът е меко казано смущаващ.

Кулагин не само че е изтънил до изчезване носът си, но и заради несполучливата операция чертите на лицето му са се разкривили.

Това разбира се не е първата хирургична интервенция по лицето на хасковлията - освен операциите по носа, гримьорът има пластика и на устните, скулите и брадичката.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза