Меню

Избрани новини

Риалити

Откриха братът на Кулагин и новият Бай Ганьо в „Игри на волята“

Малко преди финала някои участници показаха истинските си лица

Двама от персонажите в шоуто „Игри на волята“ по NOVA напомнят много на други риалити герои от миналото!

Физкултурникът Юлиян се оказа по-мъжествена версия на Валентин Кулагин. По идентичен начин той вече три месеца обижда жените, а в речника си употребява аналогични (макар и не толкова цветущи) изрази и обиди.

Юлиян напада жените с ред обиди, а в арсеналът му от отровни слова са „стари моми, дърта чанта, гъзолизка, кокошки, пилешки мозък“ и т.н. Нападките му за съществуването на някои от по-нежните участнички силно напомнят на нападките, които Кулагин използваше срещу съквартирантите.

Учителят по физическо постоянно зачекваше факти от житието на жените преди да влязат в шоуто. Коя нямала мъж, коя живеела с майка си, коя била на трийсе и кусур, а не била постигнала нищо. Той обаче нито веднъж не нападна директно очи в очи някой от мъжете в играта.

Ровенето в миналото на съплеменниците и натъртването на това, колко неуспешни и изпаднали в живота са другите и колко успешен е той, също показва травмите нанесени от липсата на майка в живота.

И Валентин Кулагин и Юлиян Златев са отритнати деца, израснали без майчина грижа, ласка и любов.  И двамата са изоставени от майките си и както се вижда травмите нанесени от това на психиката им е идентична. Те абсолютно еднакво са преживели тази липса и реагират на света по един и същ начин, като синове на една майка.

Друг риалити персонаж (макар и от миналото, но актуален и днес) е разпознат в поведението на Веселин.

Веселин се държи като Бай Ганьо с Ана-Мария

Разградчанинът се изяви като съвременен Бай Ганьо в последните серии на “Игри на волята”. В днешния епизод ще видим как тираджията изпуска нервите си и най-накрая показва истинското си лице.

Емигрантът от Чикаго елиминира систематично всички жени около себе си. Цялостното му поведение до тук показваше неглижиране на качествата на жените, които за него бяха „пушечно месо“, което да се отстрелва на елиминационни двубои.

Така, въпреки че твърди, че е достигнал до финала с много труд, пот и бой в игрите, то зрителят забелязва, че изкласяването му до края на състезанието е плод на коалицията с Томас и Март, а в началото и с Георгиос, с които разчистваха пътя си към финала на шоуто и наградата от 200 хиляди лева, отстранявайки нежната половина от племето си.

След като коалицията беше разклатена и партньорите му започнаха да си тръгват един по един, а самият той бе застрашен от отпадане Веселин показа истинския си нрав.

Злобата и гнева му се изляха върху крехката Ана-Мария, на която се удаде възможност да разбие мъжкото статукво и да разстрои усещането им за сигурност.

Веселин, които в последните епизоди много държи да изпъкне с фамилията си Панчев не спря да се тюхка и жалва, как някаква „туристка“, дошла на „зелено училище“ без никакви заслуги и подготовка е стигала до финала и как застрашава неговия победоносен поход към победата без да го заслужава.

Но именно оперната певица надви плувеца Март в елиминация и изпрати Веско на кървав дуел за оставане в играта.

След като победи в елиминационната битка и изпрати близначките вкъщи, Веселин се завърна в луксозната вила, твърдо решен да наказва Ана-Мария, която го изпрати да се бори за оставане.

“Аз съм Веселин Панчев, с тази победа доказах, че съм истински славянин. Ако искаш тази вечер да говорим нормално, ще ме наричаш през цялата нощ г-н Панчев и ще ми изгладиш една риза”, заяви категорично Веско на Ана-Мария. Зрителите веднага го нарочиха за истински Ганьо, коментират от Secret.bg.

Веско допълва образа на Алековия герой, тъй като живее в Чикаго, където е тираджия.

Срещу поведението му се възпротивиха и другите двама в Славяните Томас и Радостина. Въпреки жестоките обиди и гаврата, Томас така и не показа мъжество и не се възпротиви на приятеля си. Напротив. Той препоръча на Радостина да не се намесва.

Самият Томас е истинско мъжка реплика на Ана-Мария. Той също е един от най-слабите играчи и няма никакви лични победи, но благодарение на подкрепата на Март и Веско успява да се докопа до крайната фаза на предаването.

Тази седмица шоуто навлиза във върхов етап. Племената отпадат и битките са наречени „смъртоносни дуели“, в които участниците ще се елиминират един друг.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза