Меню

Избрани новини

Риалити

Кулагин отрече ареста – Ще ви съдя, че петните авторитета ми!

Риалити героят заплашва собственика на сайта да публикува компромати за сексуалния му живот

Новината, че Валентин Кулагин e арестуван с белезници  в 4-то РПУ в София на ул. „Крум Попов” в квартал „Лозенец”, разпространена от сайта „Лупа.бг“, обиколи интернет пространството през празния откъм „новини“ уикенд.

Според сайта около 15 часа вчера следобед патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското управление, а оттам полицаите измъкнаха почти насила Валентин Кулагин. Прихванат от двама униформени служители на реда и със силно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за получаване на лични документи граждани.

Какво точно се е случило с Валентин Кулагин и защо той е арестуван и е с белезници на ръцете, засега остава загадка.

Скандалният участник във Вип Брадър опроверга „новина“ в социалните медии така:

"Приятели, по повод тиражираните в медиите поръчкови статии, че съм задържан, арестуван, в ареста, в затвора и производни, искам да ви уверя, че това са изцяло неверни твърдения! Само час след излизането на тези "новини", публикувах лайф видео на инстаграм профила ми, в което ясно се вижда, че съм у дома.

Това е последното ми предупреждение към сайта и вестника "Марица", които редовно клеветят и пишат измислици. До сега не съм се амбицирал да се занимавам с тях, но обещавам, че ако още веднъж си позволят да ме клеветят и да уронват авторитета ми, ще ги подведа под съдебна отговорност. Разполагам с целия ресурс да ги съдя и да ги осъдя! Също така ще изкарам на светло в обективните медии, пикантни разкрития за сексуалния живот на шефа им - инициатор на тези медийни нападения срещу мен. Подкрепени с доказателства. Когато аз говоря, радиото не пее. Мисля знаете." / източник HotNews.bg.

Валентин Кулагин трече да е арестуван и заплаши собственик на сайт

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Аванта Кно ни занимавате с тая хасковска мастия ,отхвърлена от семейстеото си,всички знаем ,кск колагин като се дрогира и яде лайната си
02.06.2020 06:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза