Меню

Избрани новини

Пикантерии

Албена Вулева отговори на Кулагин подобаващо! Ще го застигне ли черната й магия?

Отмъстителната блондинка му е подготвила куп „черни“ иненади

Валентин Кулагин, който реши наскоро, че може безнаказано да се гаври с Албена Вулева, не знае какъв гняв си е навлякъл на главата. Хасковлията сподели колаж на нейна снимка редом до свиня. Веднъж това е обидно за всяка жена, втори път още повече, че тя изповядва исляма, религия, която ненавижда това животно.

Макар и Инстаграм постът да беше изтрит, той не остана незабелязан, а скоро се появи и втори в който до свинската глава беше сложена и майката на Албена - Люда Захажаева.

Ответният удар не закъсня.

Албена, която твърди, че се занимава с черна магия се е заела да съсипе живота на Кулагин с помощта на тъмните сили, които владее. За да е сигурно, че не се шегува тя обясни:

„Това се случва наистина, когато обстоятелствата го налагат. Така просто да си се разхождам и да правя черни магии без причина – не. Това е нещо, което доста изтощава собствената ти енергия и сили. Тежко занимание, чисто физически. Но понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и се оказвам принудена да прибегна до такива неща. Аз съм човек, който вярва, че трябва да има престъпление и наказание. Всяко действие трябва да си влече своите последствия и да има своето противодействие. В такива случаи не се възпирам и правя черни магии“, сподели бившата тв водещав интервю за седмичник.

Според Вулева тези умения не се учат, а ги притежаваш.

„Това е силна енергия, с която чрез определени символики и ритуали се случват някои неща. Имам доста силна енергия, която на принципа на проба-грешка съм избистрила как точно да се случват нещата, за да мога да я канализирам и да я пращам там, където ми е нужна. Това са енергии, които се трансформират и се местят през време и пространство. Това не е нещо, което може чак да убие човек. Просто се сгъстяват черни облаци над нечия глава и започва да страда от известен невървеж във всичко“, добавя още жълтата водеща.

Думите й, че това се случва само когато сметне, че някой трябва да си получи заслуженото, навеждат на мисълта, че скоро Валентин Кулагин ще бъде сполетян от серия лоши стечения на обстоятелствата и поредица от нещастия.

Тя признава, че изпраща черните си магии по някакви нейни лични въпроси и не съдейства на други хора, защото при тях не знае кой е прав и кой – крив. На познати прави само за положителни емоции – за здраве, късмет, просперитет, успехи в бизнеса, в любовта и т.н. Албена създава и енергийни амулети, но за отрицателни неща отказва.

„Само мои лични врагове са обект на т.нар черна магия“, намига магьосницата, а ние оставяме съдбата на Валентин Кулагин в нейните ръце, знаейки, че тя се самоопределя като отмъстителна, злопаметна, поради което не препоръчва някой да й се навира в полезрението с лошо.Коментари (2)

Ivan Затова курво мръсна ще си ходиш бездетна,заради черните ти магии!И мъж няма да видиш около тез за дълго време.Защото е казано,че черните практики идват от дявола,ама кой каквото си направи друг не може да му го направи.
Вярно било.
19.12.2018 20:25 / Отговор
Ivan Затова курво мръсна ще си ходиш бездетна,заради черните ти магии!И мъж няма да видиш около тез за дълго време.Защото е казано,че черните практики идват от дявола,ама кой каквото си направи друг не може да му го направи.
Вярно било.
19.12.2018 20:45 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза