Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Родните „Випове“ се изпокараха покрай скандалните изцепки на Жени Калканджиева! (видео)

Кулагин към Гъмов: Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София

 

Покрай махленските скандали на Жени Калканджиева се развихри истинска виртуална война в мрежата. Известните личности се разделиха на „ЗА“ и „ПРОТИВ“ поведението на модната шефка, а някои просто си коментираха от скука.

Трети като Валентин Кулагин, просто наливаха масло в огъня и гледаха сеир от страни.

 

 

В защита на Жени застанаха пиарката Ива Екимова, певицата Йоко Захариев, актьорът Станимир Гъмов, плеймейтката Златка Димитрова и много други близки приятели на Мадам Визаж.

Те обаче срещнаха отпор, един от опонентите им беше и редакторът на предаването занимаващо се със съседски свади „Съдебен Спор“ - Жоро Игнатов.

Той се опита да изрази позиция различна от защитната теория на Калканджиева, за което беше нападнат. Но самият той е с юридическо образование и много добре знае как да докаже тезите си, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Валентин Кулагин също се изказа по въпроса и то доста деликатно. Включването му обаче подразни Станимир Гъмов, който рязко забрани на ВИП скандалджията да коментира темата.

Толкова му трябваше на Валентин за да изригне срещу театрала:

„Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София. Оправи си борчовете и тогава съвети към мен! „, отсече русия перчем, а странно, че Гъмов се засегна от обръщението „пръдльо“, а не от обвинението в задлъжнялост и то не към банки, а към дилъри на наркотици.

 

За капак Кулагин уточни: „Лоша работа, нали? Откакто затвориха театъра в Шумен..се чудиш къде да се изявиш.. „.

Заканите под поста на Йоко Захариев секнаха, но си седят и всеки потребител в Мрежата може да ги прочете.

 

Валентин Кулагин и Станимир Гъмов в конфликт

Валентин Кулагин се шегува с пиянството на Жени Калканджиева

Припомнете си, че Жени си има сериозни проблеми със съседите, а покрай това и със закона. След като приятелят й Стефан Манов - Тачо бе арестуван за побой и заплахи за убийство над комшия, тя също избухна като вулкан и вдигна блока на главата си с викове, крясъци и обиди придружени с шумно блъскане по вратите на съкооператорите си.

В крайна сметка Жени Калканджиева е отведена в районното, където помъкна и своя син Жорко. По-късно бе освободена, а по случая тече разследване.

 

Повече за скандала вижте във видеото на „Glas.bg“:

 

 

 

 

В мрежата се появиха и много забавни мемета на тема "пиянството на Жени"

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (1)

Иван Стига сте занимавали народа с някакви Български пишман випове. Цяла България знае,че тези са пълни алкохолици ,алкохолът им е изпържил мозъкът.
11.05.2020 09:28 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза