Меню

Избрани новини

Риалити

Мастършеф панаири! Шеф Боби Петров сравни Силвена Роу с мумия! (снимка)

Дали наистина става въпрос за външния й вид или за отживелите й професионални разбирания

Позабравения риалити герой шеф Борис Петров реши да напомни за себе си и както обича да го прави това стана на гърба на негов колега. 

Този път на прицела на майстора на черпаците попадна изявената майстор готвачка Силвена Роу.

Заядливия кулинар обаче не коментира професионалните способности на любимката на арабските емири. Под безпощадната критика на готварския му нож се оказа визията на новото лице в „Мастършеф“, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Генералът на молекулярната кухня се подигра със стайлинга на елегантната дама сравнявайки я с древноегипетска мумия.

Шефът пусна във своя Фейсбук подигравателен колаж, осмиващ външния вид на Роу и по-точно избора на тоалет.

„Не мога да разбера много неща, но едно от тях е защо форматът „Мастършеф“ в глобален мащаб, а нашите пак са минали всякакви граници, превръща готвачите в епохални сфинксове и божества“, задава риторичен въпрос готвачът.

Публикацията бързо се превърна в обект на коментари, под които шеф Петров допълва:

„Тази жена изглежда ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийски усет на баба ви. Дали това е насочено да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко удоволствие за игра с вибратор. Защото второто пак ще ви се стори най-якият сезон. Така говоря аз, не искам да ви обидя, ама аз чувствам, а вие ми разказвате за чувствата ви от последния ви телевизионен онанизъм. Май започва „Черешката на тортата“, ако мислите така за вас и много като вас наистина всичко ще е миг!“.

Макар и трудно разбираемо написаното от Боби Петров провокира контрастни мнения, голяма част от почитателите го подкрепиха.

В сравнението й с мумия, ние пък намираме лек намек относно архаичния подход на Силвена Роу към изкуството на готварството и ни се струва, че сякаш колегата й Петров се опитва да вмени усещане за остарелите й демоде възгледи относно професията майстор готвач.

Излиянията на шеф Петров обаче бяха последвани от още един възмутен пост. В коментарите той отново атакува облеклото на шефовете за финала на състезанието.

Зрителят обаче помни как раздърпан и мърляв ходеше в Къщата на Вип Брадър шефа по време на участието си в шоуто.

Тогава той получи много критики относно хигиената и външния си вид от зрителите и съквартирантите.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати