Меню

Избрани новини

Риалити

Втори номиниран за седмицата - Татяна се изправя срещу Светла за оставане в Hell's Kitchen

В четвъртък след женския двубой, червените ще останат с една по-малко

Топ готвачите се огънаха под адското напрежение в кухнята, при настъпването на часа на динър сървиса в Hell's Kitchen на 10 април.

Наложи се шеф Виктор Ангелов да им предаде за пореден път урок по самообладание и за това как трябва да се държи кандидат за победа във втория сезон на най-известното кулинарно шоу.

Когато притеснението и неувереността на готвачите в Червения отбор взе връх, те получиха последно предупреждение, докато Сините въпреки трудностите успяха да завършат напрегната вечерна резервация отлично и получиха одобрението както на шеф Ангелов, така и на гостите на ресторанта, сред които в напрегнатата вечер беше посланичката на Грузия у нас - Тамара Лилуашвили.

Хаоса и скандалите, които обикновено са се нагнездили най-вече в кухнята на Червения отбор, доказва максимата, че повече от една жена на едно място е нездравословно и неефективно.

Момичетата традиционно не успяха да се сработят, а при мъжете вече във втория месец от началото на предаването се наблюдаваше истинска отборна игра.

С изключение на Пецата разбира се, който беше на косъм да "изяде" един горещ сос по главата си.

Вечерната резервация беше истинско бойно поле – готвачи се бориха с неувереността си и неумението да се превърнат от редови готвачи във водачи на своя отбор.

И докато момчетата достигнаха добър ритъм и топ изпълнение - успявайки да нахранят своите гости, то червените отново се провалиха с гръм и трясък.

Татяна, която се конфронтира жестоко с Чилева в предишния епизод поиска помощ от най-върлата си врагиня, а Ралица пак изпусна нервите си и се държа твърде арогантно за вкуса и кухнята на шеф  Ангелов.

30-годишната софиянка като една „многострадална Геновева“ получи заслужено обвинение от шеф Ангелов в арогантно поведение и научи по болезнен начин как трябва да се държи един топ готвач - беше позорно изгонена от кухнята в посока общежитието и дори молбите й и извиненията към топ кулинаря не помогнаха...

В друг от кандидатите за победа в Hell‘s Kitchen - красавецът Никола, шеф Ангелов заподозря стратегия за прикритост и липса на хъс за победа, което предизвика сериозна критика, уроци по емоция и инициативност.

Съпътстващи фрагменти от тазвечершния динър сървис бяха някои неочаквани рокади, отборна игра, приготвяне на съвършените блюда, но и ястия, негодни за консумация от гостите на ресторанта.

Част от професионалните готвачи, като Таня и Светла разочароваха дълбоко шеф Ангелов, но пък други - като Чилева от червените и Веско от Сините го накараха да се гордее с тях.

Тъй като Чилева спаси станция Месо и Риба, получи поздравления от шефа и окуражаващи думи да продължи да бъде все така амбициозна и да не плаща "данък обществено мнение".

А Татяна навлече оранжевата престилка и утре ще се бори за оставане в Hell’s Kitchen срещу Светлана.

Какво ще се случи ще разберем на 11 април, от 21.00 ч. по NOVA.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати