Меню

Избрани новини

Риалити

От Кухнята на Ада: Номинираха Лариса за елиминации

Провокации в кухнята и ново меню за динър сървиса

Тази вечер в Hell's Kitchen шеф Виктор Ангелов реши да изпробва наблюдателността на играчите.

По двама от всеки отбор трябваше да открият сред десетки сложени под похлупаци чинии -  две с еднакво съдържание, което да е гарнитурата към дивия лаврак на червените и сърнешкото месо за сините.

Оттам нататък всеки отбор събра, каквото събра и започна същинската част - приготвянето на порция, достойно за ресторанта на шеф Ангелов, основно ястие.

Разбира се, и това свещенодействие не мина без доза проблематичност, но "в канце канцов" доведе до победа за червените.

Наградата им беше - посещение на лайф на "Като две капки вода", докато сините правеха дълго и безутешно пролетно почистване на кухните.

Сравнително цивилизована, до динър сървиса, атмосферата рязко се влоши, когато в залата завлизаха гостите на ресторанта, сред които бяха забелязани и известни индивиди - Ивана и Мерал Асанови - първата двойка, която си каза "да" в социалния тв експеримент "Женени от пръв поглед".

Шеф Ангелов изненада готвачите с ново меню. Това внесе объркване и смут в редиците им и отново доведе до изгонването на червените от кухненското помещение и оттеглянето им без време към спалните. 

Побеснял шефът поиска двама от червения отбор да бъдат номинирани още тази вечер.

Татяна бе оторизирана да ги излъчи като назова имената на Лариса и Ралица, с мотива, че са провалили представянето на червените с новото меню за динър сървиса.

Везните натежаха във вреда на Лариса, а Ралица отново спаси кожата.

"Лариса, знам, че ме харесваш и аз те харесвам, но тази вечер ти беше пълен провал", изкоментира ситуацията строгия шеф.

С кого 54-годишната готвачка от Монтана ще се изправи в дуел за оставане в шоуто ще разберем в утрешното издание на кулинарното риалити. 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати