Меню

Избрани новини

Риалити

В "Мастър Шеф" пропищяха от Силвена Роу - кулинарката с капризи бетер шейха на Дубай

Готвачката поставила на изпитание нервите на екипа

Хората, които стоят зад кадър на кулинарното предаване "Мастър Шеф", са вдигнали ръце от единствената жена шоуто Силвена Роу. 

Професионалната готвачка, родена в Пловдив в семейството на майка българка и баща турчин, е изпилила нервите най-вече на отговорниците от екипа за престоя й в София, писа ПИК.

Това е първият сезон на Силвена като оценител в шоуто на bTV но нищо чудно да й бъде и последен. 

В кариерата си блондинката е гощавала знаменитости от ранга на Клаудия Шифър, Тина Търнър, Шер и дори семейството на Шейха, че и самият него, затова и най-вероятно тя изисквала да бъде обгрижвана буквално като холивудска звезда.

Силвена Роу побърквала екипа на предаването с претенциите си. Най-често намирала кусури на хотела, в който е настанена и настоявала да бъде преместена в друг, по-луксозен. Била прекалено педантична и към уменията на колегите си в кухнята на ресторантите, които от екипа на проекта й подсигурявали безплатна храна по време на престоя й в София.

Възмутени от вечно неудовлетворената топ  готвачка, която в последните години живее и работи в Дубай, от "Мастър Шеф" коментирали, че е капризна бетер шейха на емирството.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати