Меню

Избрани новини

Риалити

Игрите на готвачите: Всичко наново

Номинираните Светла и Татяна запазиха главите си, но 6 самонадеяни готвачи са под карантина

Вечерната резервация на 11 април постави началото на епична битка между началниците на двете кухни по пътя им за оставане в Hell’s Kitchen. 

ВИП гостите на ресторанта в лицето на голямата певица Николина Чакардъкова, известният диригент Максим Ешкенази, трио Трик и фолк сензацията Галин наливаха допълнително масло в огъня на адската кухня. 

Битката между сини и червени се разгоря в кулминацията на динър сървиса, като Светлана и Татяна се изправиха една срещу друга не само като индивидуалисти, но и като водачи на своите отбори.

Кухнята на сините се превърна в истинска казарма с амбициран генерал в лицето на Светлана, а при червените станахме свидетели на коварни играчи, удари под кръста и опити за стягане на редиците.

След като червените смениха трима командири - Таня, Веселин и Ралица, успяха що-годе да издадат поръчките си.

Не и без спънките, които Ралица традиционно създава, когато някой е номиниран за изгонване - запазена марка на мургавата 30-годишна софиянка.

Имаше и "сладки" моменти - например когато гостите на червените попяха акапелно на В. Чилева в знак на одобрение и възхвала за вкусната храна.

И докато поръчките за равиоли, моцарела, гъши дроб, яйца по панагюрски, Рибай Стек, миди Сен Жак и сьомга валяха като из ведро, вечерната резервация опъна до скъсване нервите на шеф Ангелов.

Светлана успя да обедини сините около себе си и влезе в ролята на истински командир, но Пецата дънеше всички и всичко наред, което доведе до сурови реплики и повишаване на децибелите.

А Тихомиров тихомълком беше прогонен към общежитието поради временна некадърност...

При червените пък издънките от страна на номинираната Таня, в комплект с Ралица и пухкавата пловдивчанка Варта не спираха.

И докато зрителите се чудеха къде ще му излезе края в тази поредна адска вечер в кухнята на най-взискателния шеф, отговорът даде той самият в края на вечерта.

Пред строя бяха изкарани не само двете номинирани - Таня и Светла, но и Ралица, Варта, Тихомиров и Пецата. 

Шеф Виктор Ангелов накара и шестимата да свалят куртките си, но взе йезуитско решение - не да ги прогони, а да им даде още един шанс.

Като започнат всичко отначало, на чисто, табула раса, на която отново да напишат своята история на пребиваването си в кулинарното шоу и да докажат, че са достойни не само да са там, но и да достигнат до заветните 100 хиляди лева.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати