Меню

Избрани новини

Клюкарник

Заради скандалите с Орхан Мурад кърмата на Сузанита секна!

Певицата спря да кърми детето си два месеца след като роди.

 

За това сподели в социалните мрежи самата Сузанита и се зачуди дали кърмата й не е спряла заради всичките драми с баща й Орхан Мурад и стреса покрай тях.

 

Опитът ѝ да му вмени вина обаче едва ли ще даде резултат, тъй като Орхан Мурад отдавна е вдигнал ръце от лудетината и официално обяви, че не се интересува от нея и детето й.

 

Родителите на Сузанита се разделиха след дългогодишен брак, след като стоически се опитаха да я вкарат в правия път и да я откопчат от лапите на наркодилърите.

 

Разводът беше съпътстван от поредица грозни скандали, обвинения и заплахи в социалните мрежи и от двете страни.

 

 

В момента баща й вече има ново семейство и е щастлив с жена си Камелия. Поради тази причина преди около месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството им, в които обвини изпълнителя на "Хиляди слънца" и "Ново гадже" в емоционален тормоз и изневери.

 

След това драмата се задълбочи, тъй като Орхан Мурад не остана длъжен и заплаши двете момичета със съд.

 

Междувременно Сузанита продължава да експлоатира социалните мрежи като медийна трибуна и да уведомява последователите си за всичко случващо се още от бременността си.

 

"Матиас е в отлично здраве, но за съжаление кърмата ми спря и се налага да го храня с адаптирано мляко", споделя младата първескиня. По думите й бременността и раждането на сина й са я променили, но въпреки това Сузана няма да бъде от традиционните майки.

 

 

"Лудостта няма да ме остави. Ние, лудите, не сме лоши хора", самоиронизира се скандалджийката.

 

Синът й Матиас е плод на любовта й с копиехвъргача Марк Славов. Бебето се роди със секцио, решение взето от лекарите в последния момент заради големите му размери, вместо по естествен начин, както медиците от пловдивската болница и Сузи предвиждаха по време на бременността.

 

Припомнете си, че Мурадова пусна клип от операционната маса секунди след като Матиас вдиша първи глътки въздух.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti ???? (@mvradova)

 

"Бебето е много добричко и послушно, стига да се е нахранило. Марк неотлъчно помага на Сузи. Редуват се през нощта да стават и да го хранят. Все едно цял живот е гледал деца. Зет мечта е! Или го има, или го няма един мъж това", казва бабата и бивша съпруга на Орхан Мурад - Шенай Кузева.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати