Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гаджето на Сузанита й прости за лудостите! (видео)

Хормони и демони подлудяват празната главица на певицата

 

Марк Славов (27) май е простил лудостите на младата си приятелка Сузанита.


По всичко изглежда, че бушуващите хормони на провокативната наследница на Орхан Мурад, отново объркват феновете и самата нея на тема любов и разбирателство.

 

Малката Мурад се държи изключително странно през последните седмици, като ту създава впечатление за драма в живота си, ту залива Марк Славов със суперлативи.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от YUNG VENXM (@markslavov)

 

Сега двамата бъдещи родители публикуваха умилително видео заедно, на което той пее „Обичам те, бебе“ към тумбачето на любимата си и я целува по челото. (Виж видеото в нашият Телеграм канал)

 

„Любовта винаги побеждава“, оптимистично пише Сузанита към общ кадър с копиехвъргача.

 

Текстът към видеото отново е на философска тема. В него лолитката с повече резили отколкото песни, дава акъл на последователите си относно прошката, егото, връзките и компромисите.

 

„Искам да прекратя спекулациите тук и сега за това, че обвинихте Марк за всичко. Марк е страхотен човек, както повечето от вас знаят. Няма изневери от никоя страна, няма издънки, нито нищо подобно. Не нападайте никого без да знаете какво се е случвало“, изкомандва преди това Сузана, забравяйки, че самата тя създаде погрешни впечатления у последователите си, че е наранена от любимия, с писанията си и факта, че свали всичките им съвместни снимки.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Смях Не бой се Марко, на оная и работа брояч няма и не се изхабява.....
01.07.2022 14:01 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза