Меню

Избрани новини

Пикантерии

Без цензура - Не певица, а звезда от филми за възрастни! Сузанита показа моцарелките си в Инстаграм (скандално фото)

Снимката се застоя малко в мрежата. После щерката на Орхан Мурад я изтри

Музикалната кариера на Сузанита очевидно няма да я бъде, но пък лолитката спокойно може да се захване с производството на продукция за сайтовете за възрастни.

До това заключение може да се стигне след като невръстната щерка на Орхан Мурад изкарва повече скандали отколкото песни наяве.

Читател на LifeOnline.bg се натъкна на Сизанитино селфи качено в Инстаграм като стори.

На снимката малката мръсница е вдигнала горнището си за да покаже гърдите си и то без сутиен или какъвто и да признак за опит да цензурира срамотиите си.

Кадрото оцеля в мрежата съвсем малко време, но зоркото око на наш читател успя да я запази.

Най-вероятно в опит отново да привлече медийно внимание Сузи е качила за малко кадъра, който после изтри. Други обаче спекулират, че може и да я е качила по грешка, а да я е правила за някого на когото я е изпращала в нецензурен чат.

Ексхибиционизмът на Сузито също не е за подценяване като евентуален фактор за този акт на публично разголване.

Други пък са на мнение, че Сузи рекламира тялото, което отдава срещу заплащане, макар и да отрича подобни инсинуации, идващи на фона на възмутителното държание водещо до неприлични предложения. Тийнейджърката получава оферти за ласки постоянно, но твърди, че тактично ги отклонява.

"Постоянно ми предлагат ... за пари. Спрете се бе, хора! Няма да се съглася нито за час, нито за 5 часа, нито за ден или седмица. За каквато и да е сума. Пари си изкарвам и не ми дреме за вашите хартийки", изригна изпълнителката в мрежата, след като за пореден път й бе отправено предложение за ... срещу заплащане.

Откакто преди година дъщерята на Орхан Мурад се тунингова и от плоска тийнейджърка се превърна в силиконова ... бомба тя не спира да се пъчи гордо от полуголи селфита в мрежата.

Сузанита сложи силикон и не спира да се пъчи

Сега обаче 16 годишното момиченце мина всички граници…

Вече никой няма да се учуди ако скоро в мрежата да се появи и някое мръсно домашно клипче, което ще бъде апогей в бъдещето й на звезда от филмите за възрастни.

За днешното поколение да се разменят голи снимки се е превърнало в нещо съвсем нормално, като много често интернет свалките започват вместо с изтърканото "здравей" с изпращане на интимни снимки. 

Припомнете си, че наскоро жадната за слава девойка се ожали, че все още не е правила тройка, но много би искала да опита.

"Бих правила тройка! Досега не ми се е случвало", проси си полов акт Сузанита и допълва, че подкрепя неангажиращите сношения за една вечер.

На фона на тези признания, старите й изказвания, че въпреки скандалното й поведение родителите й са строги и дори са й забранили да употребява алкохол и наркотици, сякаш издишат. Видно е, че Орхан Мурад и жена му са изпуснали тотално юздите на отрочето си.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза