Меню

Избрани новини

Пикантерии

Без цензура - Не певица, а звезда от мръсните филми! Сузанита показа силиконите си в Инстаграм (скандално фото)

Снимката се застоя малко в мрежата. После щерката на Орхан Мурад я изтри

Музикалната кариера на Сузанита очевидно няма да я бъде, но пък лолитката спокойно може да се захване с производството на продукция за сайтовете за възрастни.

До това заключение може да се стигне след като невръстната щерка на Орхан Мурад изкарва повече скандали отколкото песни наяве.

Читател на LifeOnline.bg се натъкна на Сизанитино селфи качено в Инстаграм като стори.

На снимката малката мръсница е вдигнала горнището си за да покаже гърдите си и то на голо, без сутиен или какъвто и да признак за опит да цензурира срамотиите си.

Кадрото оцеля в мрежата съвсем малко време, но зоркото око на наш читател успя да я запази.

Сузанита показва силиконови гърди в Инстаграм

Най-вероятно в опит отново да привлече медийно внимание Сузи е качила за малко кадъра, който после изтри. Други обаче спекулират, че може и да я е качила по грешка, а да я е правила за някого на когото я е изпращала в нецензурен чат.

Ексхибиционизмът на Сузито също не е за подценяване като евентуален фактор за този акт на публично разголване.

Други пък са на мнение, че Сузи рекламира тялото, което отдава срещу заплащане, макар и да отрича подобни инсинуации, идващи на фона на възмутителното държание водещо до неприлични предложения. Тийнейджърката получава оферти за секс постоянно, но твърди, че тактично ги отклонява.

"Постоянно ми предлагат секс за пари. Спрете се бе, хора! Няма да се съглася нито за час, нито за 5 часа, нито за ден или седмица. За каквато и да е сума. Пари си изкарвам и не ми дреме за вашите хартийки", изригна изпълнителката в мрежата, след като за пореден път й бе отправено предложение за секс срещу заплащане.

Откакто преди година дъщерята на Орхан Мурад се тунингова и от плоска тийнейджърка се превърна в силиконова секс бомба тя не спира да се пъчи гордо от полуголи селфита в мрежата.

Сузанита сложи силикон и не спира да се пъчи

Сега обаче 16 годишното момиченце мина всички граници…

Вече никой няма да се учуди ако скоро в мрежата да се появи и някое мръсно домашно клипче, което ще бъде апогей в бъдещето й на звезда от филмите за възрастни.

За днешното поколение да се разменят голи снимки се е превърнало в нещо съвсем нормално, като много често интернет свалките започват вместо с изтърканото "здравей" с изпращане на интимни снимки. 

Припомнете си, че наскоро жадната за слава девойка се ожали, че все още не е правила тройка, но много би искала да опита.

"Бих правила тройка! Досега не ми се е случвало", проси си сексуален акт Сузанита и допълва, че подкрепя неангажиращите сношения за една вечер.

На фона на тези признания, старите й изказвания, че въпреки скандалното й поведение родителите й са строги и дори са й забранили да употребява алкохол и наркотици, сякаш издишат. Видно е, че Орхан Мурад и жена му са изпуснали тотално юздите на отрочето си.

Нецензурирана версия на снимката вижте ТУК!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати