Меню

Избрани новини

Пикантерии

В търсене на скандал, Сузанита се изложи за пореден път (брутална снимка)

Бруталното й поведение носи само критики

Малката Сузанитка така е заслепена от сентенцията „Скандалът продава“, че се излага ден след ден, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

И докато се старае да привлече вниманието с щуротии нетипични за възрастта й, пропуска, че „скандалът продава“, но ако има какво да се продаде, а тя не е вадила читава продукция от…. Момента да помислим, всъщност никога не е вадила хит.

16-годишната щерка на незрящия Орхан Мурад, която е известна единствено и само със скандал сега стимулира мръсното подсъзнание на последователите си, като се забавлява с бутилка френско шампанско.

Но не алкохолът е толкова фрапиращата част от фотото на малолетната, а мястото към което е насочена бутилката... нейните гениталии.

Мръсният подтекст и умишлената провокация само излагат още повече и без това пословично усмиваната тинейджърка.

Сузанита и бутилката интимно

Дали е само симулация или факт не е ясно, но бунтарката изглежда порядъчно почерпена и под въздействието на опиати, смятат последователите й, и определят поведението й като самоунизително.

Очевидно родителите са изтървали момичето, защото въпреки всички скандали, забележки и коментари в мрежата и пресата промяна в поведението на малката Мурад няма, даже напротив.

Всъщност като се замислим, може би мама и тати й я поощряват, припомнете си скандалното видео стори, в което майката на Сузанита псува журналисти пред дъщеря си, в изблик на гняв срещу статия критикуваща лолитката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати