Меню

Избрани новини

Фен зона

Сузанита разказа как започнала да се друса и стигнала дъното! (видео)

Лолитката имала приятел до себе си, който коренно я променил

 

„Бях жива в гроба“, с тези думи Сузанита описва живота си по време на наркотичната зависимост, настъпила след бързата слава и тежките моменти, които са я последвали.

 

Тази сутрин дъщерята на Орхан Мурад, която изгря, благодарение на скандалната си визия и поведение, даде телевизионно интервю, в което говори откровено за капана на забранените субстанции, в който е попаднала паралелно с връхлетялата я известност, пише woman.bg.

 

Най-критични са били четирите месеца, преди да потърси помощ и да влезе в клиника, където е прекарала четири седмици. В момента тече третата седмица след излизането ѝ от лечебното заведение, като сега продължава да посещава дневен център.

 

Към днешна дата тя се чувства добре и е напълно чиста, но е трябвало да премине през изключително тежки моменти, преди да осъзнае зависимостта си и да вземе решение, че има нужда от професионална помощ.

 

Сузи разкрива, че е започнала да взима наркотици преди 3 г., като първоначално е употребявала само марихуана. Разбира се, в един момент тя ѝ била крайно недостатъчна и е минала на по-силни вещества, които са я отвели право към дъното.

 

В момента тийнейджърката, която е само на 17 г., изглежда много променена и осъзната, дори видимо е качила килограми, а на лицето ѝ сякаш е изписано, че е преминала през много повече тежки моменти, отколкото се очаква от едно момиче на нейните години.

 

Но все пак никой не може да ти причини това, което сам можеш да си направиш, нали?

 

Сузанита шокира и с признанието, че точно преди да влезе в клиника е тежала едва 36 кг! Нездравословното ѝ тегло било резултат от седмици дрогиране, без да се храни и спи.

Тя просто се губела все повече и повече с всяка следваща доза. А след това изпадала в паранои и агресия, която се проявявала със силен гняв към най-близките й.

 

Но истинският ужас дошъл в първите дни, след като е спряла наркотиците. Тогава лолитката се сблъскала със сънни парализи, халюцинации, паник атаки, нервни кризи, привиждали са ѝ се дяволи, дори и починалата ѝ баба.

 

Тя осъзнала, че има нужда от професионална помощ след разговор с майка си, който ѝ е подсказал, че вече е силно зависима от дрогата. Признава, че все още не е победила зависимостта, но няма никакво намерение да се отказва. Твърди, че е напълно решена да остави наркотиците в миналото.

 

По време на едномесечния си престой в клиниката, тийнейджърката написала песни, колкото за цял албум, защото е усещала прилив на енергия, изчиствайки се от вредните субстанции.

 

„Започнах да танцувам пред огледалото и се кефех как започвам да качвам килограми. Заобичах себе си!“, споделя развълнувано тийнейджърката.

 

Любопитен факт, който Сузи сподели е, че ако сега получи шанса да се прероди, няма да пожелае да бъде известна. А всички знаем колко копнееше за слава скандалната тийнейджърка, която пееше, че е обладана от Луцифер и Буда.

 

Тя обаче сподели, че не съжалява за известността си и осъзнава, че е постигнала бърза слава, благодарение на скандалното си поведение. Сузанита не крие, че в училище е била тормозена от другите, а момичетата дори я затваряли в тоалетната, защото искали да я ограбят под претекст, че е дъщеря на Орхан Мурад и има повече пари от тях.

 

А какво се случва на любовния фронт с десетокласничката? Тя призна, че в момента има синеоко момче до себе си, с което се среща от една година. Той дори я научил на думите: „Благодаря“, „Извинявай“ и „Моля“, които не са присъствали в речника ѝ до съвсем скоро.

А на въпроса как си се представя след 10 години, отговори че се вижда с две деца и все още влюбена в човека, с когото е сега. И че също така мечтае да отвори салон за красота. / източник HotNews.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

П.Савова Само на 17?! А изглежда на 35! Ужасна визия! След справяне със зависимостта има нужда от друг вид лечение - да излекува Сузанита и да бъде нормална.
01.11.2021 01:32 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати