Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сузанита зове от клиниката за пристрастени! Не употребявайте защото отнемате животи!

Младата изпълнителка призовава връстниците й да се поучат от трагедията с Миле Цветков

 

Сузанита опроверга слуховете, че е напуснала клиниката където сама се похвали, че е влязла за лечение на своите тежки зависимости преди две седмици.

Лолитката сподели статия, в която се твърди, че е изписана, а върху нея написа „Грешна информация“, без да уточнява, кое е грешното. Че се е изчистила, че е изписана или че въобще е в клиника…

По-рано тя сподели, че в центъра за борба с наркотиците на няколко пъти била „на ръба“, не е ясно на кой ръб… Да спре с дрогата… да посегне пак или пък да сложи край на живота си?!

По нейни думи тя „изпадала в абстиненция“, което е нещо напълно нормално при зависимите. Получава „паникатаки, тъй като не може да си вземе дозата“, което обикновено е проблем при хероиновите наркомани. Въпреки това тежкото лечение дава положителен резултат, твърди дъщерята на Орхан Мурад.

 

В сторито си тя поднася съболезнования за смъртта на Милен Цветков и зове последователите си да не употребяват наркотици, защото освен своя отнемат и чужд живот.

 

Специалисти в лечението на наркозависими, с които наш репортер се свърза, обаче твърдят, че за напълно преодоляване на подобна зависимост са нужни поне шест месеца под строг контрол и изолация от външния свят и години далече от възможността лекуващият се да се сдобие с наркотици.

Психолози са на мнение, че излизането на Сузанита на свобода автоматично ще я върне към старите й навици. Особено ако се завърне в предишната си среда и се събере със старите си приятели, което е абсолютно сигурно, ако не спре да се занимава с музика и шоубизнес.

 

Според Сузанита, тя повече от месец не е посягала към дрогата. Депресията, в която изпада, е почти преодоляна. Агресията, която я избивала също я няма, тя се проявява при тези, които употребяват амфетамини. Медикаментите и разговорите с психолози й помагали, но да не забравяме, това са думи на наркоман, а всички знаем, че те са изкусни лъжци.

 

В Инстаграм стори Сузи споделя кадри от стаята си, но тя далеч не прилича на болнична, затова остава съмнението, че певицата не е в клиника, а си седи вкъщи заради карантината, а изолацията й се струва като лечение.

Абстиненцията и липсата на доза идва от факта, че няма средства за да си я набави в тази ситуация, а паник атаките са от самотата и липсата на обичайната й компания.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати