Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Простотията на Сузанита е семейна черта! Ето в какво творчество я възпитава баща й! (видео 16+)

Текстът е толкова възмутителен, че може да накара всеки слушател с поне малко благоприлично самосъзнание да се изчерви

Простотията на Сузанита очевидно й е генетично заложена и се носи на воля в нейното ДНК, констатира репортер на LifeOnline.bg. Както се казва - Крушата не пада по-далече от дървото...

Това, подсилено от възпитанието с мръсните песни на баща й Орхан Мурад, обяснява напълно и всички нейни скандални изцепки.

Ако помните бащата на Сузанита с неговите сълзливи балади, то горещо препоръчваме да се опитате да изслушате ето тази негова песен например.

Парчето обикаля апокрифно Фейсбук, а в YоuTube канала на незрящия музикант е маркиран като неподходящ за лица под 16 години.

Текстът е толкова възмутителен, че може да накара всеки слушател с поне малко благоприлично самосъзнание да се изчерви и направо засенчва всички глупости изпети и направени от малолетната лолита Сузанита.

Припомнете си, че в търсене на слава и сензация щерката на Орхан Мурад е в постоянни провокации, като последното беше Инстаграм стори в което си показа голите силикони.

Както не веднъж LifeOnline.bg алармира, за лошото си поведени малката Сузана е окуражавана именн от своите родители. Тя е още на 6 години когато е пусната полугола да мята гюбеци в клипа на баща си с унизителното заглавие "Дупка, до дупка"...

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза