Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сузанита не издържала в клиниката за наркомани, скоро ще я напусне!

Психолози се съмняват, че е успяла да се изчисти от вредните навици

 

Пеещата лолитка Сузанита не издържала да стои заключена в клиниката за наркозависими където постъпи по-рано и ще бъде изписана.


Щерката на Орхан Мурад сама се похвали в мрежата, че е влязла да се лекува преди повече от две седмици, след като осъзнала, че е стигнала дъното.

По думите й там тя на няколко пъти била на ръба след като изпадала в абстиненция и хистерични пристъпи, наричани с модерното си название – паникатаки.

Мнозина запознати с процеса на изчистване обаче се съмняват, че казаното от младото момиче е истина и предполагат, че това е поредния печален опит за привличане на внимание.

 


Освен познатите вече прийоми за реклама, които Сузан е демонстрирала в миналото, настоящото доказателство, че всичко е само пиар идва с фактите около престоя и лечението й.

Наркотичното пристрастяване е най-тежкото от всички, изчистването трае с месеци, понякога с години. Специалисти твърдят, че три седмици в клиника въобще не могат да дадат положителен резултат при такава сериозна наркозависимост.

Най-важното е малкото момиче да спре да се занимава с шоубизнес и да смени обкръжението си, което я тласка към падение, обясняват психолози, помогнали на стотици да преодолеят проблемите си с дрогата.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Димитър Като напусне пак щте се върне
19.04.2020 20:56 / Отговор
Минко Защо ни занимавате с упадъка на обществото! Не ме е жал за наркомани и нищо свързано с тях не може да провокира състрадание към тях! Кой каквото си надроби това ще сърба! Като се нашарят като селска спирка с некролози и се мислят за велики е не сте велики а хора паднали на дъното отайка на обществото!
20.04.2020 15:58 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза