Меню

Избрани новини

Клюкарник

Родителите на Сузанита официално се разведоха

Певицата приела тежко раздялата

 

18 годишната певица Сузанита вече е дете на разведени родители след като стана ясно, че баща й Орхан Мурад (54) официално е прекратил брака със съпругата си.Музикантът и Шенай бяха заедно 19-години, но нещата между тях отдавна не вървяха.

 

Те имат две дъщери – Александра Кузеза и певицата Сузи Мурад, по-известна като Сузанита.

 

За окончателното им решение да приключат брачните си отношения се разбра в края на февруари, а официалното разтрогване е станало факт на 23 март, по бърза процедура и взаимно съгласие.


Засега бившето семейство все още живеят заедно в общия им дом в Пловдив.

 

 

По думи на бившата вече жена на Орхан Мурад нямало драма, че продължават да делят общо жилище, въпреки че са разведени. Те дори си говорели… понякога.

 

Раздялата била плод на цивилизовано решение, а отношенията им все още „приятелски“,  Шенай ще живее засега с него, но не било изключено да се изнесе от апартамента.

 

Сложните отношения в семейството рефлектирали и върху чувствителната психика на дъщеря им Сузанита. Тя приемала тежко охладнелите помежду си родители.

 

Припомнете си, че самата певица имаше доста проблеми с пристрастяването си към забранени вещества. Тя призна, че е изпробвала цялата палитра наркотици, които са й попадали.

 

След престой в клиника за наркозависими тя се закле, че се е изчистила и няма да се върне повече към вредния навик.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Иванов АЛО112!!!!!Прокуратура,МВР,Защита на детето.Защо не се самосезирате кави ги вършат родителите на Сузанита?Нима не носят съдебна и нравствена отговорност пред обществото наравно с гнусната си дъщеря?След ,като получават соц. помощи от бг общество (детски)са длъжни да се подчиняват и съобразяват с обществото.Институциите,ако се самоуважават нека им се потърси отговорност!!!
22.04.2021 15:11 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати