Меню

Избрани новини

Клюкарник

Родителите на Сузанита се развеждат! Майка й изоставя незрящия Орхан Мурад

Шенай се чувствала пренебрегвана през цялото време


Родителите на Сузанита певецът Орхан Мурад и майка й Шенай са в развод.


Шенай Мурад вече се е изнесла от жилището, в което живееше с фолк легендата."Истината е, че с Орхан се развеждаме. Решихме го заедно. Смятаме, че така е добре и за двамата. Разводът е по взаимно съгласие. Вече сме подали документи за процедурата. След няколко дни ще излезе решението на съда и няма да сме повече семейство“, казва за ежедневник Шенай.Близки до семейството разкриват, че между тях редовно има скандали. И двамата били с буен нрав и кавгите им не са от вчера и днес. Фолк динозавъра не обръщал достатъчно внимание на съпругата си, оплаква се самата тя.

 


"Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински Осми март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя“, казва още пренебрегнатата майка и съпруга.Орхан Мурад и Шенай са заедно почти две десетилетия. Тя има още една дъщеря от предишна връзка, която се казва Алекс и живее, и учи в чужбина. 

 

За разлика от известната и скандална своя сестричка Сузанита, Алекс е скромна, възпитана и не се стреми към светлината на прожекторите, коментират близки до семейството в развод.


 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза