Меню

Избрани новини

Фен зона

Всички си отдъхнаха! Сузанита изтри профилите си в социалните мрежи!

Бягството ѝ от реалността било борба с омразата

 

Цунамито от хейт в социалните медии накара Сузанита да изтрие всички свои профили. Лолитката, която се радваше на десетки хиляди последователи, обяви, че си взима почивка.

 

До това решения я довел „токсичния басейн на хейта, безсмислените публикации, повърхностни изпълнения в инстаграм“, оплака се Мурадова.

 

Дъщерята на Орхан Мурад, която се прочу с предизвикателния си имидж, често обича да взима позиция по различни теми.

 

Според нея всеки малко или много съзнателно или не прожектира в интернет пространството нецензурирани мисли, фалшиви желания, пише коментари, сякаш зад акаунтите не седят човешки същества.

 

Детето на разведени родители е на мнение, че са малцина хората, които мислят, но всички си имат мнение. И за нея единственият начин да cпpе лошото влияние върху себе си е да се дистанцира.

 

Сузанита, която скоро стана на 19 години, обаче не се отчаяла от провалите в кариерата си и е силно амбицирана да продължи да прави музика и да се бори да изплува от блатото на треторазрядните певици.

 

 

Навръх 19-ия си рожден ден амбицираната да стигне до върха изпълнителка прави равносметка на краткия си живот. Тя вярва, че трънливият път през който преминава през последните години, са я накарали да оценява щастието си в момента.

 

„Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора около мен, които заслужават цялата ми любов и ме даряват със същото. Благодаря, че съм тук сега, преследвайки мечтите си, заобиколена от прекрасен мъж, сплотено семейство (???, бел. Ред.), добри приятели и красиви мигове. И ако щастието ми в момента се дължи на трудните моменти, то благодаря и за тях.

 

Без тях нямаше да съм това, което съм днес. Благодаря за раните, предателствата, болката, сълзите. Заради тях сега съм по-силна отвсякога. Благодаря за подкрепата ти, Марк Славов. Ти си човекът, който ми подаде ръка и ме изправи. „Готова съм да държа твоята до последния си дъх. Това е само началото“, обяснява се Сузанита, като с тези думи признава за отношенията си с шампиона пo хвърляне на копие Марк Славов (27).

 

Нека обаче да си припомним, че през последните месеци Сузанита и майка ѝ Шенай използваха своите акаунти в социалните мрежи като трибуна за да хулят новата приятелка на Орхан Мурад.

 

Именно след това Сузанита бе залята от коментари и неодобрение на постъпките й. Незабравими остават изцепките и обидите изречени от нея по адрес на потребители и медии, така че всички могат да са радостни и да си починат от наркоманските й изцепки, докато не реши да се върне с гръм и трясък в пространството.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати