Меню

Избрани новини

Пикантерии

Майката на Сузанита нападна с обиди новата любима на Орхан Мурад

Двамата се запознали с Камелия в края на лятото

 

Бившата съпруга на Орхан Мурад- Шенай, изригна след като певецът обяви официално, че има връзка с друга жена.

 

„Любовта е за двама, но винаги се намира някоя ку*ва, която не може да брои“, написа блондинката в профила си във Фейсбук.

В рамките на 24 часа Шенай, която дълги години работи за популярността на своя избраник, публикува три откровения.

 

 „Обичай, мрази, падай и ставай! Но заради боклука боклук не ставай!“,

„Вярваш на някого, докато не те предаде. Приятел си с някого докато не те предаде. Защитаваш някого, докато не те предаде. Готов си да направиш всичко за някого, докато не те предаде. Обичаш някого, докато не те предаде. Едва когато някой те предаде, се научаваш да вярваш безрезервно само и единствено на себе си“, сипе жлъч Шенай.

 

Новата жена до Орхан Мурад - Камелия

 

Припомнете си, че по-рано „становище“ по въпроса взе и Сузанита, която изригна срещу публикуването на снимки на влюбената двойка в профила на новата избраница на баща й.

С Камелия Добрева Орхан Мурад се запознал в края на лятото. Забелязани са в популярен пиано бар в Свети Влас, където Камелия пяла на микрофона и обрала овациите с изпълнението си.

 

Свидетели разкриват, че блондинката е неотлъчно до Мурад и по време на негови участия. Тя също като Орхан е разведена и има син, но на възраст е по-млада от бившата съпруга на певеца, цитирана от Secret.bg.

Орхан и Шенай се разведоха през април т.г., но до скоро продължаваха да живеят в семейния апартамент, който продават за да разделят парите.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза