Меню

Избрани новини

Пикантерии

Още е оборотна! Напористи мераклии „ухажват“ Анита Мейзер в мрежата!

Тя обаче няма време за такива глупости

 

Най-прочутата Mrs. Bulgaria World (Мисис България Свят) Анита Мейзер, може и да е прехвърлила половин век, но очевидно още е апетитна мацка за мъжете.

 

Това става ясно от нейн скорошен пост в социалните мрежи, в който сексбомбата от Лас Вегас се обръща към своите последователи и почитатели, някои от които прекрачвали границата на благоприличието.

 

Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат истински сексуални апетити към нея.

 

Мейзер, която е доста ангажирана покрай заниманието си да създава съдържание за Марк Зукърбърг, обясни, че няма време на отговаря на глупави въпроси, като най-дразнещи за нея били "къде живееш" и „с какво се занимаваш“.

 

 

"Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някой, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот ", пени се едрогърдата варненка.

 

"Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук", допълва още Анита, която предпочита всичко да около нея да е на светло.

 

 

Целият пост на Анита Мейзер прочетете тук:

 

 

 

Припомнете си, че Анита бе определена от собственика на марката Mrs. World (Мисис Свят) – Дейвид Мармел за представителка от България на световния форум за омъжени жени в Китай през 2014 г., след което от него тя получи официално и правата да провежда конкурс и да избира българската красавица, която достойно и легално да се нарича Mrs. Bulgaria World (Мисис България Свят).

 

Това не се хареса на определени кръгове у нас, претендиращи за собствени аналогични марки, нямащи никакво касателство със световния конкурс и те предприеха масирана медийна атака срещу истинската притежателка на правата.

 

Като те всячески се постараха да уронят престижа й, наричайки я „крадла на титли“, „самозванка“, „измамница“ и т.н.

 

Уви, освен че продължава да работи в световната организация Мисис Свят (дори и след смъртта на Дейвид Мармел), в своята школа за победителки Анита Мейзер активно подготвя жени, които имат желание да покорят най-големият форум за омъжени жени на планетата.

 

 

Трябва да се отбележи, че въпреки всички изпитания, на които съдбата я подложи - като всяка силна жена Анита Мейзер премина през мъките, страданията и обидите и продължи напред постигайки още много свои лични успехи.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати