Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Анита Мейзер на финала на Мисис Америка в Лас Вегас! (снимки и видео)

Сексбомбата бе сред основните координатори на конкурса

 

Най-обсъжданата носителка на титлата Mrs. Bulgaria World (Мисис България Свят), Анита Мейзер отново е на конкурсите, от които се прочу, но вече като организатор, а не като участничка.

 

Едрогърдата варненка с американски паспорт живее в световната столица на хазарта и през последната седмица бе домакин на три конкурса за омъжени красавици.

 

Мейзер е в организационния комитет на Mrs World и Mrs America organisation, пост поверен й приживе лично от собственика на марката Дейвид Мармел в неговото завещание.

 

 

Тя е главен координатор и отговаря за миските в трите конкурса, които се проведоха през изминалия уикенд в хотел West Gate (бивш Хилтън). На сцената в хотела построен като най-големия в света до 1990 г. са изнасяли своите грандиозни спектакли Елвис Пресли, Барбара Стрейзънд, Том Джоунс и мн. други световни звезди.

 

А апартаментът, в който Кралят е отсядал, е превърнат в музей.


 

Вчера беше последната вечер, в която журито избра за победителка в конкурса Mrs America участничката от щата Тексас Бруклин Ривера, измежду 50 семейни дами от 50 щата. В трите конкурсни вечери са участвали общо 150 жени и са избрани три различни победителки с три различни титли, ленти и корони.

 

Победителката от последната вечер ще представи Америка на Mrs World (Мисис Свят) в Шри Ланка.

 

Пред репортер на LifeOnline.bg Анита Мейзер разказа още, че подготовката за конкурса е започнала още преди месеци. За финалния етап 150-те участнички са прекарали 10 дни в Лас Вегас, като програмата им е била запълнена с интервюта за най-големите американски медии и репетиции с най-известните хореографи на Холивуд Фрит и Фрат Фулър, които са работили по турнетата на Джей Ло, Майкъл Джексън, Бритни и Кейти Пери.


Бърза снимка веднага след короноването на новата Мисис Америка Бруклин Ривера от великия щат Тексас / в дясно - хореографите на конкурса Фрит и Фрат Фулър

 

 

„Всичко беше много добре организирано, бляскаво и скъпо. Разкош, който американците и Вегас могат да си позволят. Горда съм от работата, която свършихме, аз и още две колежки обгрижвахме кандидатките.“, разказа Анита, като допълни, че дори й е останало време да организира дневна екскурзия за дамите с автобуси, които обиколили най-известните забележителности на легендарния Вегас.

 

 

Припомняме, че Анита Мейзер предложи на нашата новоизбрана Мисис България Моника Минкова да представлява България на световния конкурс в Шри Ланка, след като победи на местен конкурс организиран от Мариана Маринова в началото на ноември.

 

През 2014, след участие на световния конкурс Мисис Свят, Анита Мейзер бе обвинявана за "самозванка" и „крадла на титли и корони“ от Меги Савова, която има запазена марка над името „Мисис България - Свят“, но само на български и без да е призната и лицензираната от собственика на истинската световна марка „Mrs World“, чийто основател е Дейвид Мармел и по настоящем лицензодържател е неговата вдовица Илейн Мармел.

в ляво - Снимка на основателят на конкурса Mrs. World Дейвид Мармел бе изложена на видно място / в дясно - Анита Мейзер с вдовицата Илейн Мармел

Въпреки обидите и скандала, който Савова заформи навремето, Анита изяви готовност да й прости и да си стиснат ръцете за да работят заедно, а победителките от конкурсите на Савова да имат статут на представителки на световните форуми, част от организацията на които е г-жа Мейзер, както се вижда.

 

Засега протегната ръка на Мейзер виси самотна във въздуха без да получи отклик и разбиране от отсрещната страна.  

 

Самата Анита неведнъж е показвала официален документ, че е упълномощена от Дейвид Мармел да организира конкурси с неговата марка на територията на България, а победителките да участват на финала в световния „Мисис Свят“, право каквото Меги Савова няма.

 

Остава да се надяваме, че все пак разума ще надделее и Моника Минкова ще получи позволение от българските организатори да уважи поканата на Анита Мейзер за участие в Шри Ланка, където тя отново ще бъде координатор и ще може да съдейства на нашата участничка по всички възможни начини.

 

Анита Мейзер показва забележителностите на Лас Вегас на кандидатките за короната на Мисис Америка.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Анита е расист Анита е расист и обича Доналд Тръмп и иска черните хора да са без права. Също така подкрепя Бойко!
30.03.2021 06:58 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати