Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Почина благодетелят на Анита Мейзер! Създателят на „Мисис Свят“ си отиде от тумор на дебелото черво

Дейвид Мармел провежда конкурсите "Мисис Америка" и "Мисис Свят" от 45 години

 

Анита Мейзер (55) загуби още един от важните мъже в живота си. След нелепата смърт на съпруга си Николай, сега Mrs. Bulgaria - World 2014 е потънала в скръб заради загубата на близък приятел отвъд океана.

 

В социалната мрежа Мейзер изрази чувствата си от смъртта на продуцента и основател на конкурсите за красота „Мисис Америка“ и „Мисис Свят“, титлата, която донесе много неприятности у нас, на емигрантката в Лас Вегас.

 

Дейвид Мармел основава най-големият конкурс за семейни красавици в света преди 45 години, след големите си успехи той е поканен в организационния комитет на олимпийските игри през 1980 г. и отговаря за церемониите по откриването и закриването на игрите в Лос Анджелис.

 

Припомнете си, че Анита Мейзер се прочу след като продуцентката на конкурса „Мисис България“ Меги Савова, я обвини, че се е самообявила за носителка на титлата без право. А от индустрията възроптаха, че силиконката от Варна не е достойна да се окичи с тази корона.

 

Тогава Дейвид Мармел сложи точка на спора, като изпрати официално писмо, с което недвусмислено декларира, че Анита е официалният представител на конкурса „Mrs. Bulgaria - World“ и лицензодържател на марката за България.

 

През годините Анита Мейзер беше и главен супервайзър отговарящ за претендентките за титлата „Mrs. World“ по време на конкурса, който през годините е провеждан в държави по цялото земно кълбо с участнички от над 50 страни.

 

Нашенката неведнъж е подчертавала огромната подкрепа, която Дейвивд Мармел й е оказвал, като тя никога не пропуска да изкаже любовта си към него и съпругата му Илейн като към свое семейство.

 

Пред репортер на LifeOnline.bg Анита сподели покрусата си:


„От вчера само плача , толкова много ми помогна и той и жена му след затвора да се възстановя ... толкова прекрасно беше да работя за конкурсите му, неповторими и незабравими моменти.


Прекрасен човек.


Не мога да говоря, моля ви… много ми е тежко. Отново близък човек губя, дано жена му да поживее по-дълго и тя е изключителен човек.“, през сълзи сподели „Mrs. Bulgaria - World 2014“, чувствата си за своя благодетел.

 

В своя Фейсбук, тя публикува албум със спомени от конкурсите и думи на скръб по изгубения приятел.:

 


 

„Почивай в мир Г-н Дейвид Мармел, толкова съм натъжена, толкова нещастна, толкова изгубена ... невероятно тъжен момент. Ще ми липсвате до края на живота ми.

Благодаря ви за страхотните моменти по време на всички събития Мисис Свят, Мисис Америка и Мис за Америка, благодаря, че ме приехте като част от семейството.

В толкова лош и труден момент се оказах наистина, но вие с г-жа Илейн винаги ме подкрепяхте .

Никога няма да забравя, благодаря!“

 

На официалната страница на конкурса също бе публикувано официално съобщение относно кончината на успешния продуцент.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати