Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Анита Мейзер избухна срещу журналистите, които я наричат убийца!

Варненката публикува отворено писмо в профила си

 

Американската гражданка с български корени Анита Мейзер, не може да преживее факта, че някои от родните медии й лепнаха етикета на убийца.

Всеки път когато името й се появи в определени вестници и сайтовете им, до името й винаги е залепен и етикета на жена, която е отнела живота на своя любим.

Въпреки че тя бе оправдана по това обвинение и никъде в съдебното решение не пише нищо такова, Анита се чувства наранена и е обидена, видя репортер на LifeOnline.bg.

Анита, която от години има американски паспорт изля чувствата си в своя Фейсбук профил така:

 

 

След както излежа двегодишна присъда за предлагане на подкуп, Анита Мейзер се прибра САЩ и въобще не мисли да се завръща в родината си, която се превърна в мащеха за нея.

На няколко пъти тя подчертава, че се гордее, че е американка и не иска да чува повече за България.

Междувременно Анита се похвали, че е получила и чека си от Доналд Тръмп. Президента одобри еднократна помощ от 1200 долара за нуждаещите се американски граждани.

Тя използва свободното си време за да обикаля скалистите планини и долините в околностите на Вегас, като споделя малките си екскурзии със своите последователи и приятели в мрежата.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

П.Николова Да, така е у нас - зависи КОЙ си - ако си депутат и убиеш дете, или родителите ти са богати, партийни или местни феодали - за убийство на пътя минаваш с условна присъда, а на жената ѝ лепнаха ,,убийство по непредпазливост" и Сливенски затвор, сякаш тя му вързала и стегнала врата... В Булгаристан или по-точно новото ѝ име- „Абсурдия" - това отдавна е нормално.
04.05.2020 11:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза