Меню

Избрани новини

Ексклузивно

„Фейсбук спомен“ върна Анита Мейзер към мъчителните събития отпреди три години! (снимка)

Снимка: Фейсбук

Mrs. Bulgaria World изпрати послание до покойния си съпруг

Фейсбук безкористно върна Анита Мейзер към трагичните събития случили се преди три години, видя репортер на LifeOnline.bg.

На 10 август преди 4 години тя посрещнала любимия си Ники от щатите във Варна и увековечила този момент със снимки и Фейсбук пост.

Сега този спомен изкача наяве три години след трагичната смърт на съпруга й Николай Димов.

Въпреки изминалото време и преживените проблеми със закона, Анита Мейзер продължава да страда.

Споделяйки този болезнен спомен известната варненка изпрати любовно послание на мъжа си и му се помоли да я спаси от дявола.

Анита Мейзер с болезнена изповед към любимия


През нощта на15 август 2016 година културистът Николай Димов се задуши след опит да скъса с мускули свинските опашки, с които настоял съпругата му да го върже. Анита Мейзер бе обвинена в причиняване на смърт по непредпазливост.

Под поста й в социалната мрежа заваляха окуражителни и позитивни послания към изстрадала “Mrs. Bulgaria World”.

Здравейте,подкрепям ви в всеки един момент чета статии за вас с интерес.Вярвам че не сте виновна за смърта на вашият мъж.Имаите вяра,кураж и сила.Някои ден истината ще излезе наяве.Стискам палци да е скоро и вие да сте спокоина.Хубав ден!

 ...............

Бог да е на помощ на онези които съдят , защото единствения съдник за делата ни е Господ . Нищо случайно няма , не знаем колко добро може да бъде лошото за нас и обратно .Ние сме тук за да се учим , да изкупим карма и нещата които ни се случват макар и да не осъзнаваме са най- доброто за нас .Но не допускайте да съдите , да кълнете , не трупайте лоша карма.Бъдете добри и смирени и ще ви се върне ..Амин !

................ 

Бъдете силна, истината Вие я знаете, няма защо да я доказвате на някакви злобни дребни човечета, търсейки оправдания на собствената си съвест обвинявайки Вас за всичко. Жалко, но факт. Игнорирайте ги, колкото и да е трудно и мислете за Вас...

................

Когато една врата се затваря друга се отваря....шарен живот и съдби човешки...но ти трябва да си силна както те познаваме....вдигни високо глава...не се отчайвай....хубавото предстои/колкото и абурдно да ти звучи/вярвам в теб не се предавай...Оня горе си знае работата Прегръщам те силно, пишат познати и непознати под споделената мъка на вдовицата.

Анита Мейзер изчезна от публичното пространство след като получи серия от заплахи за живота си.

Майката на Ники – Петранка Димова, настоява за 100 000 лева кръвнина.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза