Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Анита Мейзер прокле деня, в който си е направила Фейсбук профил

Фаталната варненка вини себе си за сполетелите я нещастия

Денят, в който Анита Мейзер си направила профил в социалната мрежа е най-черен, според самата нея. В дълъг пост тя изказва съжаление, защото от там започнало всичко назад, видя репортер на LifeOnline.bg.

Припомнете си, че именно във Фейсбук скандалната вдовица срещна мъжа си, за чиято смърт бе обвинена. Двамата се запознали в мрежата и си кореспондирали шест месеца, докато накрая се срещнали във Варна. Последва преместването на Николай в Америка при нея и луда сватба на плажа в Хаваи.

Ето какво написа именно в най-омразната си социална мрежа най-одумваната Мисис България:

Ако можех да върна времето назад, само едно нещо щях да променя:
Никога нямаше да си активирам Facebook... защото от тук ми започна всичко назад, от това ужасно място ...срещнах и голямата си ЛюбоВ.
... и ето ме на ... вързала и цъфнала в “ невероятна форма”.

Целия ми смислен живот и живота на детето ми се промени и се провали краткия ни престой на Земята.


Мъжа ми на оня свят, аз някъде по света, а детето ми, не знае на кой свят се намира...
От тук ме следят, какво правя и дали още съм жива, онези неподходящи хора, които не трябваше дори да знам, че съществуват, но уви!

Тук на това комерсиално и преследваческо място са всички с най-егативната енергия, които бълват змии всеки път ,когато на щастливите и успели хора им е добре и тези хора, съзнателно или не постват “щастието си“ и дразнят очите и пълните с омраза души, на уж Facebook приятелите си!

Тук има всичко, “Пазар” без ограничения, можеш дори да си купиш или продадеш каквото имаш налично, дори и само фантазии!
Вижте всъщност колко “Фенове” имате , някои като мен имат УЖ хиляди! Всъщност,колко хора натискат бутончето Like под ваш пост или снимка... ??? Само те са моите хора ,които като имам време ще оставя, всички останали OUT ... аман от серджиииии.“

В момента Анита Мейзер живее отново в Лас Вегас и работи като мениджър в българския ресторант в меката на хазарта, за което първо съобщи LifeOnline.bg.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

LENCHETO MILATA I NA NEQ NE I E LESNO
15.12.2019 15:24 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза