Меню

Избрани новини

Пикантерии

Зов за помощ! Анита Мейзер с призив от затвора!

Търси се приемен дом за 12 домашни котки

Анита Мейзер, която от скоро пак е в затвора в Сливен където има да доизлежава още 30 дни, се обърна към главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини за помощ.

Мисис България се е наела да спаси 12 котки собственост на друга лишена от свобода жена. В профила си във Фейсбук Елза Парини описва ситуацията така:


„Здравейте на всички! Апелирам за вашето внимание от името на Анита Мейзер. Тя е затвора в Сливен и се опитва да спаси 12 домашни котки, които са собственост на друга лишена от свобода жена в Сливен.

Жената (българка) е от Свищов и е отглеждала сама животинчетата. Няма кой да се грижи в момента за животните и търсим временен подслон за тях. За около 3 години, като този или тези, които поемат ангажимент ще получават издръжка за храна, ваксини и други консумативи от собственичката.

Мяукащите домашни любимци са питомни и възпитани, те са 7 мъжки, 5 женски, кастрирани, с паспорти, 2 ангорски, 5 едри европейски късокосмести и 5 обикновени.

Моля, сериозните и загрижени за животните хора (по възможност от Свищов или района) да

Се свържат с мен на лично съобщение. Дано успеем да помогнем на животните и на тяхната собственичка, защото тя е много притеснена за съществуването им и плаче всеки ден за тях.

Жената е самотна и няма на кого да разчита освен на нашата помощ. От името на Анита ви благодарим предварително.“

Желаещите да помогнат могат да се свържат с Елза Парини във Фейсбук.


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати