Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Анита Мейзер покани новата Мисис България да ни представи на световния конкурс (снимки)

Моника Минкова има реални шансове на победителка в „Мисис Свят“

 

Американската гражданка с български произход Анита Мейзер хареса победителката в тазгодишния конкурс „Мисис БългарияМоника Минкова от Враца и реши да я покани да участва на световното състезание за семейни дами, което се провежда в различни точки на света.

 

Домакин на предстоящия световен конкурс ще бъде Шри Ланка.

 

Моника Минкова и останалите победителки в конкурса Гери Михалева, Мариета Захариева и Валери Стефанова

 

В дълъг пост във Фейсбук Анита припомня, че тя е официален представител на марката Mrs. World - Bulgaria и единствено тя може да избере кого да изпрати за участие в световното съревнование.

 

В поста си в социалните мрежи Мейзер подчерта, че въпреки гръмките ленти „International“, “World”, “Universe” и “Europe”, победителките в местния конкурс на Меги Савова нямат никаква легитимност и за съжаление нямат шанс да ни представят в нито един от посочените световни конкурси.

 

Анита, която живее в Лас Вегас обръща внимание и на факта, че от досега проведените конкурси на Меги Савова няма нито една победителка, която да е представила родината ни на световно ниво в Mrs. World.

 

Тя също намира за незаконно използването на титлата „Mrs. World“ без нейно писмено разрешение.

 

Последната Mrs World Bulgaria, която се яви и достойно представи България на световния конкурс през 2016 и влезе в ТОП 6, беше Десислава Крайчева. Тя обаче не е участничка в конкурса на Меги Савова а бе избрана от Анита Мейзер.

 

 

Десислава Крайчева представя България на световния конкурс Mrs. World в Китай

 

„Следващия Световен конкурс ще бъде в Шри Ланка през 2020 г...Подавам официално ръка на Меги, да помогнем заедно най после поне една от нейните избранички да стъпи на световната сцена на MRS WORLD! Аз не съм сляпа и виждам, че Моника изглежда изключително добре и предлагам тя да продължи напред, за да представи достойно България догодина, а защо и да не спечели!!! Правя официално предложение“, пише в края на поста си Анита Мейзер.

 

Репортер на LifeOnline.bg се свърза с организатора на тазгодишния конкурс Мариана Маринова, която заяви готовност за разговори с Анита Мейзер относно възможността Моника да представя България на Mrs. World в Шри Ланка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати