Меню

Избрани новини

Клюкарник

Анита Мейзер с последна покана за Мисис България – искат я на Мисис Свят!

Конкурсът ще се проведе през ноември в Шри Ланка

 

Последна покана отправи Анита Мейзер към Моника Минкова, която е една от актуалните носителки „Мисис България“, да представя родината на световния конкурс.

 

Мейзер кани Моника за участие в „Мисис Свят“ 2021 в Шри Ланка тъй като тя е единствен представител и лиценз държател на марката за България.

 

„Отправям последно предложение към Моника Минкова да участва през ноември 2021 г на Mrs World. Официално заявявам, че ако не ми потвърди тя или нейните организатори до 24 часа, ще приема че категорично отказват нейното явяване на Световната сцена, както до момента и ще изпратя представителка на България по мое усмотрение, която автоматично, законово-ще получи титлата Mrs Bulgaria World.“, пише в дълъг пост Анита.

 

Този велик човек ,Дейвид Мармел , собственик на правата за MRS WORLD беше истинска легенда. Както вече всички знаете той...

Публикувахте от Anita Mazer в Неделя, 25 април 2021 г.

 

Припомнете си, че както LifeOnline.bg първо писа, веднага след награждаването на "Мисис България", г-жа Мейзер потърси връзка с Моника Минкова за да я покани да представи страната ни.

 

Лицензът на Анита Мейзер, лично подписан от създателя на "Мисис Свят" Дейвид Мармел

 

Очевидно до момента тя не е получила конкретен отговор и като представител на конкурса е в правото си да избере коя омъжена красавица да пътува до Шри Ланка.

 

През последните две години Анита се завърна в Лас Вегас, където усилено работи за организацията „Мисис Свят“. Скандалната варненка бе координатор на участничките на последния конкурс „Мисис Свят“ през 2019, както и на „Мисис Америка“.

 

Сега е назначена за отговорник за още два конкурса, които ще се проведат през юни в столицата на хазарта.

 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати