Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Българска следа в скандала на „Мисис Шри Ланка“ (видео)

Арестуваха победителката от 2019 и приятелка на Анита Мейзер Каролайн Джури

 

Конкурсът за най-красива омъжена жена "Мисис Шри Ланка" потъна в хаос през уикенда, когато бившата носителка на титлата обяви, че новоизбраната не отговаря на условията за участие, защото е разведена и насила ѝ сне короната на сцената, пише People.com.

 

Видеозапис на цялото фиаско от неделя показва победителката в конкурса за 2019 г. и настояща носителка на титлата "Мисис Свят" Каролайн Джури, която се обръща към публиката след обявяване на новата победителка и подгласничките ѝ в Коломбо.

 

"Има правило, че трябва да си омъжена и не развеждана, затова предприемам първите стъпки и казвам, че короната отива при първата подгласничка", каза Джури, след което прекоси сцената и отиде до обявената за победителка в конкурса Пушпика де Силва, за да ѝ свали короната.

 

Джури започна да вади фибите от косите на Де Силва, успя да ѝ махне короната и да я сложи на главата на първата подгласничка. Де Силва разстроена напусна сцената. Инцидентът се разигра на фона на тържествена музика, подготвена предварително, за да се отбележи подобаващо върховия момент в конкурса.

 

Българска връзка в този скандал не липсва, защото Джури е приятелка с нашата Мисис България Анита Мейзер.

Двете се запознали именно на конкурса през 2019, когато Анита била координатор на участничките от страна на Американския организатор Дейвид Мармел, а Каролайн Джури е избрана за „Мисис Шри Ланка - 2019“.

 

Дейвид [Мармел] сигурно се върти в гроба след този грозен скандал. Познавам Кари [Каролайн], и на предишния конкурс беше много мила и се държа с достойнство през целия месец на подготовка. Постъпката й наистина е необяснима. Тази година по план световният конкурс трябва да се проведе именно в Шри Ланка.“, разказа пред репортер на LifeOnline.bg Анита, която живее в Лас Вегас.

 

Само преди две седмици тя работи като главен координатор на  конкурса Мисис Америка. Припомнете си, че тя покани българската победителка от конкурса "Мисис България" 2020 да участва на "Мисис Свят".

 

 

снимки: Инстаграм - Каролайн Джури / Пушпика де Силва

 

След скандала през уикенда, в понеделник Де Силва съобщи, че не е разведена, а живее разделена със съпруга си.

"Ако не съм отговаряла на условията, можеха да ме отстранят още в началото на конкурса", написа тя на синхалски език във Фейсбук.

 

Отличието ѝ бе върнато във вторник на пресконференция, след като организаторите на конкурса за красота потвърдиха, че Де Силва не е разведена и ѝ поднесоха извинения. Джури била инструктирана също да се извини, но още не го е сторила.

 

След инцидента Де Силва отишла в болница заради наранявания по главата, получени от усилието на Джури да ѝ свали короната. Де Силва е подала оплакване в полицията и Джури е повикана да даде показания.

 

 

След разпита на Джури, главният организатор на конкурса на г-жа Шри Ланка, Чандимал Джаясинге, заяви пред вестник „Коломбо“, че той, Джури, Падмендра и Де Силва са дали обяснения в полицейския участък на Cinnamon Gardens, преди да бъдат повдигнати обвиненията.

 

Джаясинге каза също пред Би Би Си, че Де Силва е детронирана и очакват Джури да направи официално извинение.

 

"Разочаровани сме. Беше позорно поведението на Каролайн Джури на сцената и организацията" Мисис Свят" вече започна разследване по въпроса", каза той пред изданието.

 

Победителката в конкурса "Мисис Шри Ланка" се състезава на световния конкурс "Мисис Свят", чийто домакин ще бъде нейната родина. Джури, която го спечели през 2020 г., отказва да разговаря с медиите.

 

На официалната страница на "Мисис Свят" бе съобщено за победата на Де Силва с кратка публикация и нейна снимка във вторник.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати