Меню

Избрани новини

Клюкарник

Назначиха Анита Мейзер за директор на два конкурса за красота в Америка (видео)

Търсят се българки с хъс за победа в Лас Вегас

 

Анита Мейзер се завърна триумфално в бизнеса на конкурсите за красота!

 

Като директор на събитията „Mrs Summit international“ за семейни и за неомъжени момичета „Miss Summit International“, варненката покани и нашенки, които да представят красотата на българките.

 

По думите на Анита конкурсите ще се проведат в Лас Вегас на 16 юли 2021 г.

 

„Няма значение къде живеете по света, стига да имате право да влезете в САЩ, да имате самочувствие на победителка и сте поканени лично от мен и собствениците на правата да участвате.“, споделя новоназначената директорка.

 

 

При условие, че се появят повече мераклийки да премерят сили, Анита ще се допита до своите последователи в социалната мрежа, коя от кандидатките да представя България на финала във Вегас.

 

Търсят се една семейна и една Неомъжена дама, като втората може и да е разведена, с деца, само да не е в законов брак! Трябва да са над 18-годишна възраст, обявява Мисис България Свят 2014.

 

Анита има голям опит в конкурсите за красота и особено за семейни хубавици. Именно тя ни представи през 2014 г. на ежегодния „Мисис Свят".

 

По-късно тя си извоюва позиции в организацията на покойния вече Дейвид Мармел, който й делегира множество права, включително да организира конкурсите с неговите марки у нас.

 

Преди две седмици Анита бе главен координатор за участничките в „Мисис Америка“, а очевидно организационните й умения са оценени високо, щом вече е назначена за директор на цели два конкурса.

 

Мили дами със самочувствие и желание за победа, какъв по-добър шанс да се изявите и да покажете балканския чар и красота на света в американски конкурс, който се ръководи от българка?!

 

Събитията, които се организират зад океана са изискани, грандиозни и на много високо ниво. Провеждат се в едни от най-известните хотели, които предоставят огромните си театри за финалното шоу.

 

Водещи и хореографи са едни от най-популярните имена в САЩ, а медиите отразяват бляскавите събития широко и с ласкави коментари.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (1)

Anita Mayzer e rasist Tazi Trump Supporterka ne e v red!
13.04.2021 08:46 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза