Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Дежа-вю! Анита Мейзер отново се завърна зад решетките (видео)

От пет месеца фаталната варненка обикаля всички щати на Северна Америка

 

Шефката на конкурса Mrs. Bulgaria (Мисис България) Анита Мейзер отново се оказа „зад решетките“.

 

Сега обаче тя е само посетител. Варненката си подари туристическа обиколка на легендарния от близкото минали най-строг затвор в САЩ Алкатраз.

 

Нещастно овдовялата Мейзер се похвали със снимки в социалните мрежи от федералния зандан превърнат в музей.

 

„Затворът е бил пълен с готини италианци“,  отбелязва Майзер, след което минава по стъпките на прословутия престъпен бос Ал Капоне, който прекарва в Алкатраз 4 години.Посетителите могат да видят дупки в стените, през които са се пробвали да духнат затворниците. Или поне такава история представят  организаторите пред Анита Мейзер и останалите туристи.

 

 

Мисис България 2014 се щракна за спомен и пред кулата за наблюдение, където някога надзирателите са следили зорко да не избяга някой от известните обитатели.Анита Мейзер обикаля Щатите от пет месеца и показва красотите на огромната държава на своите последователи.

 

След като излезе от затвора в Сливен, където излежа присъда за предлагане на подкуп на полицай, без каквито и да е доказателства освен неговата дума, тя се прибра в САЩ, тъй като има американски паспорт и от години живее в столицата на хазарта Лас Вегас.

 

В своя Фейсбук профил Анита изказа съжаление, че за толкова години в страната на неограничените възможности е пропуснала да обиколи най-красивите й кътчета.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза