Меню

Избрани новини

Клюкарник

Анита Мейзер отвори школа за победителки в конкурсите за красота в САЩ и по света!

Подготвя и книга, която да се превърне в наръчник на бъдещите участнички

 

Амбициозните момичета, които имат качества и визия вече могат да се опитат да сбъднат своята американска мечта, както и своя късмет на световната сцена на най престижния конкурс за омъжени жени MRS World (Мисис Свят), или който и да е друг международен и местен конкурс.

 

Така Анита Мейзер обяви, че стартира школа за участнички в конкурси за красота с шанс да се качат на най-големите модни сцени в САЩ и по света и да победят. 

В своята академия “AM Queen’s Academy” Анита Мейзер ще подготвя бъдещите носителки на бляскави корони „от А-Я“, както сама се изразява тя.

 

Опитът, който бъдещите кралици ще натрупат под ръководството на носителката на титлата Mrs. Bulgaria World 2014, ще им даде реален шанс да се класират, а защо не и да грабнат короната на финалите на най-популярните конкурси в Америка – Мисис Америка, Мисис Свят, както и много други, които се провеждат зад океана.

 

Обучението може да бъде и онлайн, като госпожа Мейзер вече има три „възпитанички“, които се подготвят при нея.


Желаещите да се научат на маниер, сценично поведение и тънкостите, които водят до короната могат да са спокойни за дискретността, защото менторът им обещава пълна конфиденциалност, освен ако самите кандидатки не пожелаят да споделят благодарности за помощта след постигнатия успех.

 

„Установих че, преобладаващо българките разчитат само на външния си вид, тоалети и самочувствие, участвайки на международни конкурси. Това обаче не е достатъчно за да се класират в Топ бройката.

 

Явяват се или напълно неподготвени само заради ваканцията в Америка или където и да е…“, отбелязва Анита Мейзер пред репортер на LifeOnline.bg.

 

 

От своя опит обаче тя отбелязва, че социалните умения, поведението и комуникацията между участници и организатори е от изключително голямо значение, за издигането в листинга на оценяващите.

 

„На световните конкурси не те гледат само на сцената! Събитието продължава седмица, понякога и повече. Всички участници имат много странични активности извън подиума. Срещат се с журналисти, посещават болници, снимат фотосесии, запознават се с местната култура и в крайна сметка представят и културата на своята страна.“, описва накратко съдържанието на международните събития Мейзер, като добавя, че по време на всички тези дейности кандидатките трябва да са безупречни сякаш са на подиума, защото скаутите на организаторите наблюдават всяка тяхна стъпка и докладват поведението на всяка една пред съдийския състав.

 

„Ако искате да печелите ленти и корони, трябва да се състезавате с останалите кандидатки, както в Китай Десислава Крайчева -Mrs Bulgaria World 2016 направи и влезе в Топ 6.

Тя получи 2 медала, от които единия за фотогеничност. Радвам се, че успях да я подготвя и тя представи България достойно!“, отбелязва Анита.


Качествата, които трябва да докажат, че притежават участниците са лидерство, ясно и логическо изразяване, достойнство и пример за обществото, разум и съпричастност, както и отговорност за всяко свое действие и решение.

 

 

„Много е важно да имате свободен дух, който не ви ограничава да пътувате за да общувате с всякакви раси от целия свят. Не е нужно да сте оратори, но трябва да можете да правите смислени речи пред голяма аудитория и да стоите твърдо зад конкурса, който представяте.

Лоши думи, погледи накриво или фасони – подобен кифленски подход може да ви изпрати зад борда на момента.“, дава насоки менторът на бъдещите победителки.

 

Голям плюс за тях е да имат истинска и важна кауза върху, която работят от години, а не някаква измислена преди конкурса, с която си мислят, че ще заблудят професионалистите, на които работата им е да анализират всичко, без участниците да подозират, че това се случва.

 

 

„В тези конкурси журито не е случайно като у нас, съставено от спонсори или хора, които просто искат да се показва. Тук хората са много подготвени и много добре знаят предварително коя сте … нищо скрито не остава от вашите тайно запалени цигари, питие което си поръчате, вашето цялостно присъствие е на 100% показ! Вие не знаете кой, кой е и защо ви заговаря или дори иска снимка с вас!

Важно е как се държите с екипа и всяка ваша постъпка може да бъде плюс или минус. Винаги трябва да сте на време по график и още и още ….“, продължава със съветите си менторът, който ври и кипи от почти 20 години в този бранш.

 


„Как сте седнали, как се храните, дори как държите нож и вилица също е много важно. Общо взето “Big Brother” вижда, знае и чува всичко!

Никой не ви забранява, да играете в казиното например !!! НО, има едно голямо НО! Не и докато сте на конкурса, това е огромен минус. Лидерките на Света трябва да са пример за подражание, не алкохолички и явни пушачки. Всичко наглед разрешено е някак си неписано “забранено“.

 

 

Спазвайте всички плавила, те затова ги съобщават само веднъж! Ако ви припомнят нещо, означава, че вече сте сгазила лука и отивате назад в класацията ако въобще влезете в ТОП 10-15 (колкото реши журито според цялостната бройка участнички и концепция на отделния конкурс).


Никога някоя участничка няма да спечели, ако собствената и държава, телевизия, журналисти и фенове не стоят плътно зад лицето Х! Освен ако няма български собственик или партньор в дадената марка международен конкурс!

 

Не всичко е пари, но парите са важни за 100% пълноценно представяне на Световен конкурс също. Разходи безброй. Тук пари под масата няма, има начин, по който да покажете своята финансова независимост и това, че не се явявате САМО заради вашите собствени облаги и бъдещи амбиции, а ще работите за имиджа и каузите на състезанието!

Всяко участие на международен конкурс носи големи плюсове за вас, но короната има голяма морална Цена. Ако сте готова и упорита за да постигнете успех, аз съм на среща!

 

 

Смело казвам: имам “ключ” за вратата на вашия успех, независимо на кой конкурс ще се явите! Моят професионален опит с Mrs World (Мисис Свят) и още няколко други американски и международни конкурси ме научи на всичко, което е необходимо за една дама да стане кралица на Света.

 

Моята-най голяма страст и любов е имено към Mrs World, но всеки друг конкурс ми доставя удоволствие да съм пряко или задочно свързана с него.


Ако не сте си поставили за цел да покорите върха, на разходка идват много жени, заповядайте и вие! Ако не искате да сте просто пълнеж, а да отидете на “война”, в която да сте победителка, свържете се с мен и ще се убедите, че си заслужава. Моята мечта е българка да грабне тази корона!

 

Знам че има достойни жени, но страхът, прекомерното самочувствие, голямото его , несигурността дали ще са номер едно, ги спира.

 

Има време докато напълно подготвя наръчник – книга, в която ще ви напътствам. Работното заглавие е “I’m the next Queen!“.


Много е важно коя красива жена ще представи България тази година на сцената, на която спектакли са изнасяли легенди като Елвис Пресли, Барбара Стрейзън и още много велики звезди от световна класа.

 

Ще се радва тук да се яви истинска българка с борбен дух и нахъсана за победа, отколкото фиктивно присъствие и красива масовка. Знам, че неизвестното плаши, но АЗ съм с вас и ще ви помагам 100% ! Успех на всяка участничка от целия Свят, през декември от 10 до 17 в West Gate Hotel, Лас Вегас!“, завършва обръщението си към бъдещите кандидатки Анита Мейзер.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати