Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Избраха „Мисис Свят“! Нашата Адриана не успя да се класира за финала! (видео)

Скандалната Мисис Шри Ланка влезе в топ 6

 

В събота се състоя финала на световния конкурс за най-красива омъжена жена. С лента, титла и короната на Мисис Свят се окичи 37-годишната Шайлин Форд.

 

Нейни подгласнички са „Мисис Йордания“ и „Мисис ОАЕ“.

 

Победителката Шайлин Форд е от американския щат Охайо. Тя спечели конкурса „Мисис Американ“ (Мисис Американка) през 2021 г. и с това получи правото да представя страната си на конкурса „Мисис Свят“ в Лас Вегас.

 

„Мисис Американ“ е нова марка създадена от собствениците на компанията „Мисис Свят“ и може би за това много репортери се объркаха и я представиха като победителка в другия конкурс на организацията - „Мисис Америка“.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Official Mrs. World Page (@mrsworldpageant)

 

 

„Мисис Свят“ се провежда от 1984 г., като това е осмата титла за САЩ, които са безспорният лидер в конкурса. След тях само с по две титли са Шри Ланка, Перу и Русия. Създаден е от известният в САЩ продуцент Дейвид Мармел.

 

Конкурсът протича цяла седмица, през която кандидатките участват в различни активности и биват наблюдавани от журито и организаторите. Решението им се обявява на финалната вечер, но то се формира през цялата седмица.

 

Конкурсът бе отложен с година заради пандемията, която повлия и на провеждането му тази година. От 102 участнички в Лас Вегас пристигнаха само 41 кандидатки, заради визови и пандемични условия.

 

До Вегас не успя да стигне и представителката на Великобритания, която не получи виза за САЩ. Причината е, че Лийн Клайв, която от 2013 г. живее на Острова, е сирийски емигрант.

 

За съжаление красивата българка Адриана Иванова не успя да се пребори с голямата конкуренция въпреки ефектните тоалети и магнетична красота. Впечатляващо беше представянето на двете арабски участнички от Йордания и Обединените арабски емирства.

 

 

Сред участничките беше и скандалната представителка на Шри Ланка Пушпика Да Силва, чиято корона бе свалена на сцената на конкурса в Коломбо от предишната Мисис Свят Карълайн Джури. По-късно след инцидента тя се отказа от титлата и я преотстъпи на подгласничката си от Ирландия Кейт Шнайдер.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pushpika De Silva (@pushpika_desilva)

 

Пушпика, която бе придружавана от антураж, гримьори, фотографи, стилисти и гардеробиери, отново бе замесена в скандал. Ден преди финала в централата на конкурса пристигна писмо, в което се твърди, че тя не може да участва, тъй като се разведа.

 

Писмото е от нейния съпруг, който твърди, че води бракоразводно дело с жена си, което се влачи вече 4 години, но заради неявяването й в съда не може да приключи.

 

Стигна се до там, че Да Силва не се появи на една от последните репетиции, а от организационния комитет съобщиха, че са поискали справка от съда в Коломбо.

 

Координаторите на участничките, сред които е и директорката на Мисис България Свят Анита Мейзер, изпаднали в паника, защото не успявали да я открият, нито нея, нито някой от екипа й.

 

В крайна сметка тя бе допусната до финала, а репортер на LifeOnline.bg научи, че участието на високата 1,90 м. Пушпика е струвало 100 хиляди долара осигурени от спонсори.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pushpika De Silva (@pushpika_desilva)

 

 

За финалната вечер Мисис Шри Ланка е трябвало да се яви на сцената с поръчкова рокля за 30 хиляди долара, но пратката закъснява и тя облича резервен тоалет.

 

Тя и антуражът й ще останат  още седмица в легендарният „Уестгейт“ хотел (домакин на конкурса) за да изчакат пристигането на роклята бижу, която ще върнат обратно у дома, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза