Меню

Избрани новини

Звездите

Коледно чудо за Филип Плейн (снимки и видео)

Снимка: instagram.com/philippplein

Модният дизайнер и приятелката му очакват бебе

 

На Коледа модният дизайнер Филип Плейн хвърли бомба, но не модна, а … бебешката. 

 

Той и настоящата му приятелка очакват първото си дете.

 

„Всичко, което искам за Коледа, е…“ – с тези думи 43-годишният немски моден дизайнер озаглави видео в профила си в Instagram. 

 

В клипчето неговата приятелка Лучия Бартоли влиза и преминава през пищно украсената за Коледа къща на моделиера в Лугано.

 

Облечена е в блестящ костюм, камерата я следва в гръб и когато тя се обръща накрая, става ясно какво модният дизайнер и приятелката му искат и получават за Коледа: бебе. Лучия е бременна!

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein)

 

По техни думи Филип и Лучия са едно сърце и една душа. Без значение къде се намира дизайнерът по света, тя го придружава и е там навсякъде. „Ние държим един на друг“, ентусиазира се тя в интервю за RTL. "Липсва ми много, когато сме разделени."

 

От кога точно двамата са заедно е трудно да се определи, имайки предвид бурният интимен живот на дизайнера, но той представи официалната си половинка за първи път в Германия през 2019 година.

 

Между другото, това ще е второ дете за модния гуру от Мюнхен. През 2013 г. той и Фернанда Ригон се сдобиха със син Ромео Принц на 8 г.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein)

 

 

Плейн обаче имаше сериозни проблеми с майката на детето и преживя дълга съдебна битка за да получи шанс да се вижда със сина си. Майката на детето го върна в родната си Бразилия през 2014 г. и четири години не позволяваше на таткото да вижда Ромео.

 

Сега изглежда, че предприемчивият моден Ас поддържа редовен контакт със сина си и също така е открил баланса между компанията си и това да бъде баща. Ромео със сигурност ще се запознае и с брат си, макар и все още да не е ясно кога ще се роди бебето.

 

Съдейки по малкото коремче на Лусия, тя е в петия или началото на шестия месец от бременността.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от LUCIA BARTOLI ????????‍♀️ (@xluciabartoli)

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза