Меню

Избрани новини

Звездите

Филип Плейн чисти имидж след скандали с върволица леки жени! Снима се като грижовен татко с детето си (снимки)

Бившата му приятелка Морган, го обвини, че не се интересува от детето си повече от 4 години

Модният гуру на всеки уважаващ себе си обитател на студентски град Филип Плейн реши да изчисти имиджа си на развратник и загърби фотосесиите с жени със съмнителна репутация и показа за първи път своя син Ромео, видя репортер на LifeOnline.bg.

Нетипичните снимки на сантименталната среща между баща и син, които не са се виждали от близо четири години, бе споделена в акаунта на немския бохем в Инстаграм.

Припомнете си, че бившата приятелка на моделиера Морган го набеди, че предпочита да се занимава с леки жени и купони с компаньонки, и не се интересува от своя наследник, когото не е виждал четири години.

Плейн реши, че трябва да внесе светлина и да затвори устата на американския модел, като обясни причината за тази дълга пауза в бащинството му.

„Това е моментът, в който се срещам със сина си за първи път от близо четири години. На 25 декември 2014 г. синът ми Ромео, който бе на възраст 1 годинка и 6 месеца, остана с майка си в Бразилия. Загубихме години в спорове и безполезни адвокати – за нищо. Трябваше да дадем на сина си това, което наистина заслужава – майка и баща“, обяснява Плейн.

Едно от видеата обилно споделени в профила му показва как малкият Ромео се хвърля в обятията на баща си.

Майката на детето е модел. Фернанда среща Филип още преди да стане известен, запознават се в Милано. Новината, че е бременна, се приема с радост от Филип.

Двама месеца след появата на детето те се разделят. Като родител Филип е наясно, че едно бебе има нужда преди всичко от майка. Въпреки разбирането, което проявява, Фернанда поставя бариера между него и малчугана. Към днешна дата те отново са намерили път един към друг.

Бащата с възможности Филип превръща срещата си с Ромео в момент, който едва ли ще бъде забравен. Двамата се отдават на различни забавления, като няколко дни по-късно се насочват към „Дисниленд“ в Париж, придружени от самата Фернанда, която също грее от радост покрай тях.

И така очакваме следващите фото сесии с компаньонски с неустановен произход на средствата в акаунта на немския моделиер.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза